syjon Napisano 13 Maja 2015 #85124 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Nick:syjon Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem nieraz Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: Coś od 4 klasy Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Miałem admina na tym serwerze ale z niego zrezygnowałem , potem go straciłem ale uważam , że pokazałem iż nadaje się na admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2,5 h Kontakt: Forum,STEAM http://www.gametracker.com/player/syjon/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 13 Maja 2015 #85037 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 @syjon znam Cię już trochę i wiem jakim byłeś adminem. Ale sam popatrz w swój gt, przez ostatnie 30 dni na serwie byłeś 7 razy i to niezbyt długo. Niestety znów muszę dać nie. Zacznij trochę częściej grać to być może wówczas.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j0!nt Napisano 13 Maja 2015 #84970 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Zacznij grać rzadko bywasz na serwerze ;/ niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 13 Maja 2015 #84964 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Nie jestem przekonana co do Twojego podania i sam wiesz za co straciłeś rangę. Jako admin może nie było większych problemów z Tobą ale mimo wszystko niezbyt podobała mi się Twoja praca. Z czasem również jest słabo. Tak więc na chwilę obecną odrzucam podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 13 Maja 2015 #84890 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi