Gość Guest Napisano 12 Maja 2015 #40489 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Witam. Jak widać po tytule tematu szukam teamu z którym mógłbym grać mm'y w Counter-Strike: Global Offensive. Szukam owego teamu z dwóch powodów. Pierwszym z nich jest męcząca gra z randomami, a drugi po prostu dobra zabawa z innymi. Na początku może trochę o mnie i moim doświadczeniu z Counter-Strike. Mam na imię Kamil. Mam za sobą 16 wiosen. Moja przygoda z grą Counter-Strike zaczęła się od CS 1.6, w którym spędziłem naprawdę dużo godzin. Aktualnie na moim nowym koncie Steam mam w CS 1.6 266 godzin, a na poprzednim sprzedanym miałem 1000h+. W CS:GO aktualnie mam 312 godzin i rangę Gold Nova 2. Myślę, ze tyle wystarczy. Posiadam również słuchawki i mikrofon, oraz Team Speak'a 3. Mój profil Steam: http://steamcommunity.com/id/HapajKule/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 14 Maja 2015 #83250 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Zainteresowanych zapraszam do kolegi na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 14 Maja 2015 #83251 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi