.:Vipo:. Napisano 12 Maja 2015 #56721 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Tak jak w temacie, przy włączeniu CS gram sobie tak z 5min, po czym za każdym razem wyskakuje komunikat ze program csgo.exe przestal dzialac i w wyniku tego wyrzuca mnie z gry do plupitu. Właśnie zakupiłem sobie nowy komputer i pierwszy raz mam ten problem, na starym kompie nie bylo takich problemow. Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 12 Maja 2015 #85299 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Ja miałem podobny błąd ale z Fifą 15, wtedy wystarczyło zaktualizować sterowniki, może też Ci pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 12 Maja 2015 #85334 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Ile masz ramu na kompie/laptopie? Niżej daję rozwiązania które mogą pomóc, bo czasem mała ilość ramu tak też działa. 1. Wejdź do C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Counter Strike Global Offensive\csgo\cfg wejdź do pliku video.txt i znajdź tekst settings.mem_level tam jest wpisana wartość 1 zmień to na 0 i zapisz, zabezpiecz plik przed nadpisywaniem przez grę inaczej problem będzie wracał. 2. Może twoja karta graficzna nie wyrabia, więc ustaw na najniższe wszystko i spróbuj zagrać. Masz Windowsa 64bit? bo jak nie, to najprawdopodobniej będziesz musiał przeinstalować Windows'a na 64bit'y jeśli nie pomoże rozwiązanie co podałem wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 14 Maja 2015 Autor #82741 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Windows 7 64 bity. Karta to GTX 970 nówka nieśmigana wiec nie ma mowy ze przez to, sterowniki wszystkie najnowsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 14 Maja 2015 #82259 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Próbowałeś tego rozwiązania? 1. Wejdź do C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Counter Strike Global Offensive\csgo\cfg wejdź do pliku video.txt i znajdź tekst settings.mem_level tam jest wpisana wartość 1 zmień to na 0 i zapisz, zabezpiecz plik przed nadpisywaniem przez grę inaczej problem będzie wracał. Bo nie uzyskałem odpowiedzi o rezultatach tej próby aby dalej jakoś Ci pomóc w tym problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 14 Maja 2015 Autor #82208 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Była ustawiona wartosc 2 na poczatku, przestawiem na 1 i 0 i obie opcje nie pomagaja, rowniez wywala mnie Teraz reinstaluje cs, moze pomoze ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 14 Maja 2015 #82200 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Może tak.. W pliku: C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg\video.txt zmień sobie wszystkie ustawienia na "0", Z WYJĄTKIEM PONIŻSZYCH: "setting.mat_queue_mode" "setting.fullscreen" "setting.defaultres" "setting.defaultresheight" "setting.aspectratiomode" "setting.nowindowborder" Daj znać czy problem będzie dalej występował. PS. Bądź może daj jako "Administrator" zrób zgodność z windowsem, ogarnij spójność plików. Albo jeszcze spróbuj zmienić rozdzielczość na mniejszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 15 Maja 2015 Autor #81689 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Nic nie pomaga, teraz to nawet wywala i nic nie jest napisane, ze program csgo.exe przestal dzialac, itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 15 Maja 2015 #79657 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Hmm lipa, dałem to co mogłem dać od siebie... Ale po przeglądzie w necie znalazłem na inne rozwiązanie, może te Ci pomoże. Próbujemy wszystkiego : ) Na crash przy zmianie mapy znacznie pomaga ustawienie detali medel/texture na LOW. Jeśli zaś chodzi o randomowe crashe w trakcie gry to mi pomogło ustawienie pamięci wirtualnej w przedziale 512-3GB (mam 3GB RAM). Dodatkowo w video.txt ustawilem setting.mem_level na 3 (jest to niewidoczny w menu parametr Paged Pool Memory). Od wtedy crashe mam "raz na ruski rok" Tutaj kolejne. steam>steamapps>common>csgo> prawym na cs:go > właściwości> zgodność > uruchom ten program w trybie zgodności z > i tam klikasz na swojego windowsa. Jak już to zrobisz, kliknij też w 'uruchom ten program jako administrator. zastosuj - Ok. W bibliotece steam kliknij na globala > właściwości > pliki lokalne > sprawdź spójność plików i spróbuj uruchomić steama w trybie zgodności z XP SP3 i jako administrator a nie normalnie Te są akurat z przeglądu po różnych forach o tym samym problemie, więc zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 26 Maja 2015 #61086 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 26 Maja 2015 #61087 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi