.:Vipo:. Napisano 12 Maja 2015 #56721 Napisano 12 Maja 2015 Tak jak w temacie, przy włączeniu CS gram sobie tak z 5min, po czym za każdym razem wyskakuje komunikat ze program csgo.exe przestal dzialac i w wyniku tego wyrzuca mnie z gry do plupitu. Właśnie zakupiłem sobie nowy komputer i pierwszy raz mam ten problem, na starym kompie nie bylo takich problemow. Proszę o pomoc!
Chudy Napisano 12 Maja 2015 #85299 Napisano 12 Maja 2015 Ja miałem podobny błąd ale z Fifą 15, wtedy wystarczyło zaktualizować sterowniki, może też Ci pomoże
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 12 Maja 2015 #85334 Napisano 12 Maja 2015 Ile masz ramu na kompie/laptopie? Niżej daję rozwiązania które mogą pomóc, bo czasem mała ilość ramu tak też działa. 1. Wejdź do C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Counter Strike Global Offensive\csgo\cfg wejdź do pliku video.txt i znajdź tekst settings.mem_level tam jest wpisana wartość 1 zmień to na 0 i zapisz, zabezpiecz plik przed nadpisywaniem przez grę inaczej problem będzie wracał. 2. Może twoja karta graficzna nie wyrabia, więc ustaw na najniższe wszystko i spróbuj zagrać. Masz Windowsa 64bit? bo jak nie, to najprawdopodobniej będziesz musiał przeinstalować Windows'a na 64bit'y jeśli nie pomoże rozwiązanie co podałem wyżej.
.:Vipo:. Napisano 14 Maja 2015 Autor #82741 Napisano 14 Maja 2015 Windows 7 64 bity. Karta to GTX 970 nówka nieśmigana wiec nie ma mowy ze przez to, sterowniki wszystkie najnowsze
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 14 Maja 2015 #82259 Napisano 14 Maja 2015 Próbowałeś tego rozwiązania? 1. Wejdź do C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Counter Strike Global Offensive\csgo\cfg wejdź do pliku video.txt i znajdź tekst settings.mem_level tam jest wpisana wartość 1 zmień to na 0 i zapisz, zabezpiecz plik przed nadpisywaniem przez grę inaczej problem będzie wracał. Bo nie uzyskałem odpowiedzi o rezultatach tej próby aby dalej jakoś Ci pomóc w tym problemie.
.:Vipo:. Napisano 14 Maja 2015 Autor #82208 Napisano 14 Maja 2015 Była ustawiona wartosc 2 na poczatku, przestawiem na 1 i 0 i obie opcje nie pomagaja, rowniez wywala mnie Teraz reinstaluje cs, moze pomoze ;P
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 14 Maja 2015 #82200 Napisano 14 Maja 2015 Może tak.. W pliku: C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg\video.txt zmień sobie wszystkie ustawienia na "0", Z WYJĄTKIEM PONIŻSZYCH: "setting.mat_queue_mode" "setting.fullscreen" "setting.defaultres" "setting.defaultresheight" "setting.aspectratiomode" "setting.nowindowborder" Daj znać czy problem będzie dalej występował. PS. Bądź może daj jako "Administrator" zrób zgodność z windowsem, ogarnij spójność plików. Albo jeszcze spróbuj zmienić rozdzielczość na mniejszą.
.:Vipo:. Napisano 15 Maja 2015 Autor #81689 Napisano 15 Maja 2015 Nic nie pomaga, teraz to nawet wywala i nic nie jest napisane, ze program csgo.exe przestal dzialac, itp.
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 15 Maja 2015 #79657 Napisano 15 Maja 2015 Hmm lipa, dałem to co mogłem dać od siebie... Ale po przeglądzie w necie znalazłem na inne rozwiązanie, może te Ci pomoże. Próbujemy wszystkiego : ) Na crash przy zmianie mapy znacznie pomaga ustawienie detali medel/texture na LOW. Jeśli zaś chodzi o randomowe crashe w trakcie gry to mi pomogło ustawienie pamięci wirtualnej w przedziale 512-3GB (mam 3GB RAM). Dodatkowo w video.txt ustawilem setting.mem_level na 3 (jest to niewidoczny w menu parametr Paged Pool Memory). Od wtedy crashe mam "raz na ruski rok" Tutaj kolejne. steam>steamapps>common>csgo> prawym na cs:go > właściwości> zgodność > uruchom ten program w trybie zgodności z > i tam klikasz na swojego windowsa. Jak już to zrobisz, kliknij też w 'uruchom ten program jako administrator. zastosuj - Ok. W bibliotece steam kliknij na globala > właściwości > pliki lokalne > sprawdź spójność plików i spróbuj uruchomić steama w trybie zgodności z XP SP3 i jako administrator a nie normalnie Te są akurat z przeglądu po różnych forach o tym samym problemie, więc zobaczymy.
bydlak Napisano 26 Maja 2015 #61087 Napisano 26 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
4
4
2
1
Popularne Dni
14 Maj
4
12 Maj
3
15 Maj