Gość Guest Napisano 11 Maja 2015 #47331 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Twój nick podczas gry: Rocky^^PL Godzina, data zdarzenia: 11.05.2015 20:35 Mapa: Nie wiem STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:43036823 Uzasadnienie: Jakie uzasadnienie? Gram sobie nagle ban wyleciał. Powód "Niewidzialność". Proszę o wytłumaczenie mi w szerszym rozumowaniu powodu oraz uzasadnienie bana. Link do AMX: http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=23397 [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Grand. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Rocky^^PL [AMXBans] Reason : ' niewidzialnosc ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 43036823 ' [AMXBans] Your IP : ' 89.65.9.116 ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 11 Maja 2015 #46777 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Zapraszam admina Grand na przedstawienie dowodow masz na 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Maja 2015 #86349 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Liczę się z tym, że moje tłumaczenie może zostać niekorzystnie odebrane, lecz ban w tamtej chwili był dla mnie jak najbardziej słuszny. Zbanowany gracz był dla mnie w czasie gry niewidzialny. Tzn od jakiegos momentu widziałem tylko zarysy, tak jak wygląda ninja na cod200. Niestety demko tego nie potwierdza, a przejrzałem je dobrze. Nie znam wszystkich nowych cziterskich wynalazków, pomyślałem, że to jeden z nich. Za decyzją o przyznaniu bana zdecydowało jeszcze to, że gracz na początku mapy poprosił o jej zmiane łamanym angielskim. Zmyliło mnie to, ponieważ cziterzy często probują grać głupa pisząc coś w obcym języku. Cała sprawa jest dla mnie dosyć tajemnicza. Jeżeli był to jednak błąd leżący po mojej stronie, to przepraszam. ps. Akcja działa się na gg_delphine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 12 Maja 2015 #85939 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 brak dowod = ub. Grand następnym razem nagraj demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 12 Maja 2015 #85940 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi