Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 #86552 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Tak jak inni gracze nie mogę wejść na serwer próbowałem wszelkich sposobów ze swojej strony również mój brat co miałby 10/10 też tego nie może zrobić (bez komentarza do 10/10 bo wiem że i tak nie wierzycie) Nawet odinstalowałem cs i też nie działa to z waszą serwerownią jest coś nie tak za dużo pluginów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 10 Maja 2015 #86554 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Jaki blad wyskakuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaise Napisano 12 Maja 2015 #85488 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Wydaję mi się, że prosiaczek naprawił problem bo nie widzę reakcji z jego strony Wydaję mi się, że można zamknąć. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaise Napisano 12 Maja 2015 #62762 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi