Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 #86526 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Witam , gram na tym codzie nie wiem ile ale w czasie zmiany z jednej mapy na drugą ( było to dosłownie 3 min temu) pisze że zostałem zbanowany ... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Pro+Moc=Ja [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1491361719 ' [AMXBans] Your IP : ' 185.56.211.243 ' [AMXBans] ======================================= Gram na nicku Trucizna [sSG] jak większość wie. Typo ma chyba takie samo ip internetu jak ja nwm co jest grane , proszę o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 10 Maja 2015 #86528 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 10 Maja 2015 #86529 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Zresetuj router, lub poproś operatora o zmianę adresu ip,niestety prawdopodobnie nałożyło się wasze ip a innego gracza nie możemy odbanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 #86533 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Jak to ?!... bez jaj dopiero co klasę premium kupiłem i co.. gówno teraz z tego mam. Widzę dbacie o graczy elegancko, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 10 Maja 2015 #86535 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Jak to ?!... bez jaj dopiero co klasę premium kupiłem i co.. gówno teraz z tego mam. Widzę dbacie o graczy elegancko, pozdrawiam. To nie jest nasza wina Wystarczy jeden telefon do operatora i masz zmienione IP a klasa premium nie przepadnie.Możesz również zrobić 50 reklam sieci jednak istnieje szansa,że taka sytuacja sie powtórzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 #86541 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Maja 2015 #72830 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Gracz był już na serwerze więc myślę, że temat można uznać za wyczerpany. /close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Maja 2015 #72531 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi