2speed Napisano 10 Maja 2015 #87355 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Nick: 2speed Wiek: 17 lat Znajomość AMXX (x/10): Czytalem wasza skale i 10/10 Staż na forum: Tydzien, ale mysle ze nie robi to Wam klopotu Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: Moze dlatego ze lubie bawic (Pomagac) sie w FTP. Mialem kilka sowich serwerow i nigdy nie mialem nigdy z tym najmniejszego Problemu. Wgrywanie pluginow i ich przerabianie (kompilowanie / Generowanie) mam w 90% ogarniete. Noo a przy okazji gdy Opiekunowie lub Head Admini by nie mieli czasu na czegos zrobienie przy serwerku To by Smialo pisali do mnie i Ja bym to Robil . Przemyslcie to. Kontakt:.STEAM: 2speed GG:50052858 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 13 Maja 2015 #83994 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Zgłoś się do mnie na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 13 Maja 2015 #83572 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Rozmowa odbyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 13 Maja 2015 #83627 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko AMXX Support. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361900 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "AMXX Support " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi