Kristo Napisano 10 Maja 2015 #87753 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Wiek: 16 lat Staż na forum: 9 miesięcy Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Admin COD 200, Admin DM TOP MAPS, Prowadzący Q&A, Redaktor, Recenzent, Redaktor FanPage'a Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 8/10 Ilość czasu jaką poświęcisz na zdawanie recenzji: Dużo, w tygodniu do 3-4 recenzji jestem wstanie wstawić. Przykład jednej recenzji (napisana samemu, internetem można się wspomagać): [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center]Fifa 15 to kolejna wersja kultowej gry piłkarskiej stworzonej przez EA Sports. Tak samo jak Fifa 14 ta posiada tryb gry Ultimate Team, czyli że można grać z inny ludźmi z całej Polski Online, gra w tym trybie jest podzielona na ligi, zaczynamy od 10 ligi i staramy się wbić jak najwyżej. Budujemy swój własny skład jaki chcemy, oczywiście na początku dostajemy byle jakich zawodników ale zawsze jednego z Klubu który wybierzemy na pierwszy mecz treningowy Ulimate Team. W nowej wersji tej gry oczywiście została poprawiona Grafika i wygląd piłkarzy, mamy również możliwość korzystania całkiem z innego Panelu gry niż w przypadku Fify 14 (praktycznie panel główny jest taki sam jak w Fifie 14 ale panel Ultimate Team jest całkiem inny). Polecam zagrać w tą grę, bo na prawdę warto. Grając w tą grę można się czuć jak by się grało na prawdę, zapomniał bym dodać iż żeby uruchomić poprawnie FIFE 15 trzeba mieć na prawdę dobry komputer ) [/align] [align=center] [/align] [align=center]Filmik pokazowy [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 10 Maja 2015 Premium #87744 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Nie Tyle rang miałeś i co ? Prowadzący Q&A, Redaktor, Recenzent, Redaktor FanPage'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 10 Maja 2015 #87745 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Na nie. Wg mnie jest juz wystarczająco dużo tych Redaktorów i oni sobie jak narazić dają radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 #87746 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Ja jestem na NIE . Składasz podania na wszystkie rangi jakie są tylko możliwe z Twoimi wymaganiami. Posiadałeś rangi,które wymienił już @Wandi,ale na żadnej z tych rang nie wywiązywałeś się z obowiązków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 10 Maja 2015 #87747 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Na NIE: - Składasz podanie na wszystkie rangi które zobaczysz że rekrutacja otwarta i wymagania spełnione . Jestem tego samego zdania co @Wandi i @Richard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 10 Maja 2015 #87748 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Ja jestem na NIE . Składasz podania na wszystkie rangi jakie są tylko możliwe z Twoimi wymaganiami. Posiadałeś rangi,które wymienił już @Wandi,ale na żadnej z tych rang nie wywiązywałeś się z obowiązków. Nic dodać nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 10 Maja 2015 Autor #87749 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Przepraszam że się wypowie w moim podaniu, a wy może nie zauważyliście że nie jestem Robotem tylko zwykłym normalnym człowiekiem który ma prywatne życie i problemu a co najważniejsze szkołę żeby zapewnić sobie jakąś przyszłość ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Maja 2015 #87750 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 @Kristo musisz sobie przemyśleć co chcesz robić w naszej społeczności. Bo co chwilę zmieniasz kolorki. Wiadomo, że recenzentów, redaktorów itd. jest mało i przydałoby się parę osób, bo te działy utrzymuje tylko . Recenzja nie jest najgorsza. Jeżeli jesteś pewien, że od razu nie zrezygnujesz z tej funkcji masz moją przychylność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 10 Maja 2015 Premium #87731 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Przepraszam że się wypowie w moim podaniu, a wy może nie zauważyliście że nie jestem Robotem tylko zwykłym normalnym człowiekiem który ma prywatne życie i problemu a co najważniejsze szkołę żeby zapewnić sobie jakąś przyszłość ? Każdy je ma a Ty zmieniasz korki jak rękawiczki także :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 10 Maja 2015 #87733 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 @Kristo musisz sobie przemyśleć co chcesz robić w naszej społeczności. Bo co chwilę zmieniasz kolorki. Wiadomo, że recenzentów, redaktorów itd. jest mało i przydałoby się parę osób, bo te działy utrzymuje tylko . Recenzja nie jest najgorsza. Jeżeli jesteś pewien, że od razu nie zrezygnujesz z tej funkcji masz moją przychylność. Jestem również takiego samego zdania co kolega. Dodam ze znam Cię bardzo długo i jeżeli nie zrezygnujesz tak szybko to również masz moje Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 10 Maja 2015 Support Admin VIP #87725 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 I co za ile zrezygnujesz? 2-3dni? Na nie. Wez jeszczs zlozyl podanie na S@ albo SM.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Maja 2015 #87649 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Recenzenta. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Maja 2015 #87650 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Redakcja " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi