Kristo Napisano 10 Maja 2015 #88267 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Witam w 23 odsłonie Q&A do najbliższego piątku (15.05) oddaje do waszej dyspozycji - Informacje: Każde pytanie poprzedzamy prefiksem [P] a odpowiedź [O] Przykładowe pytanie: [P] Jaki masz nick Przykładowa odpowiedź: [O] Bummm aka Bummm ZAKAZ KOPIOWANIA PYTAŃ INNYCH UŻYTKOWNIKÓW !! odpowie na wasze pytania do piątku do godziny 00.00 tworząc temat i nominując kolejną ofiarę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 10 Maja 2015 #88168 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 [P] Jak wpadłaś na MG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logiś Napisano 10 Maja 2015 #88124 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 [P] Lubisz mnie? [P] Długo grasz w cs'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 10 Maja 2015 #87783 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 [P] Czemu nie cgcesz grac z nani meszanca/mixa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 10 Maja 2015 Autor #87785 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 [P] Ile masz lat ? [P] Masz chłopaka [P] Gdzie pracujesz ? [P] Widzimy się na zlocie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 10 Maja 2015 #87780 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 [P] Jak duży jest twój ogród? [P] Skosiłaś wreszcie tą trawę ? [P] Gdzie pracujesz ? [P] Lubisz mnie trochę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 10 Maja 2015 #87743 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 [P] Lubisz oglądać mecze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 10 Maja 2015 #87728 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 [P]Jakie województwo? [P]Jakie masz auto(jeśli masz)? [P]Lubisz swoją role opiekunki serwera? [P]Czemu @happy tak bardzo lubi Cię wkurzać? [P]Podaj twoje 3 dobre i 3 złe cechy charakteru. [P]Ulubiona piosenka? [P]Dawaj jakąś focie na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 10 Maja 2015 #87651 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 [P] Czy to prawda że przeganiasz ludzi z parku koło swojego domu, mówiąc im że to Twój ogród? [P] Czy prawdą jest że wyrwałaś 2 ławki w celi zasiania ziemniaków? [P] Czy prawdą jest, gdy pokłóciłaś się z lubym, poszłaś do ogrodu(ww.parku) z siekierą w celu ścięcia wszystkich drzew na których widniały symbole zakochanych? [P] Jakiego koloru jest lustro? [P] Dlaczego nie potrafisz umalować oczu bez otwierania buzi? [P] Czy gdybyś leciała rakietą z prędkością światła i przeszłabyś z jej końca na początek to byłabyś szybsza od światła? Teraz troche głupsze:D [P] Co by się stało gdybyś leciała rakietą z prędkością przekraczającą prędkość światła i włączyła światła? Czy zostałyby one za rakietą? [P] Czy w samolocie który leci z prędkością przekraczającą prędkość dzwięku może grać radio? [P] Jaki kształt miałyby krzesła gdyby ludzkie kolana zginały się w drugą stronę? [P] W jaki sposób tabliczka "Nie deptać trawnika" znalazła się na trawniku? [P] Dlaczego sterylizowana jest igła przy wykonywaniu kary śmierci poprzez zastrzyk? [P] W jakim języku myśli osoba która od urodzenia nie słyszy? [P] Dlaczego piłka do tenisa jest włochata? [P] Objaśnij słowami, jak złożyć żurawia origami [P] Wymień 10 zastosowań pudełka ołówków, poza tymi najbardziej oczywistymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 10 Maja 2015 #87035 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 [P] Yyyyyy, mleko? . [P] Co tam u Ciebie Oleńko? [P] Jak Ci idzie na stanowisku OP? [P] Lubisz go? [P] Masz jakiegoś tableta? (jeśli tak to jakiego?) [P] Długowłosy czy krótkowłosy? (dlaczego?) [P] A brunet czy blondyn? (dlaczego?) [P] Jak brzmi Twoje drugie imię? [P] A imię z bierzmowania? [P] Masz jakieś zwierzątko w domu? [P] Myślisz jeszcze o jakimś awansie lub złożeniu podania w dziale "redakcja"? [P] AK czy M4? (dlaczego?) [P] Lubisz AWP? (jeśli nie to dlaczego?) [P] Wpadasz do mnie na to piwko? . [P] Jak oceniasz swój wygląd? [P] Pierścionek czy bransoletka? [P] Bransoletka czy kolczyki? [P] Kolczyki czy pierścionek? [P] Jakich perfumów używasz? [P] Polecasz je? [P] Jesteś naturalna w rzeczywistości? (dotyczy urody). [P] Kochasz mnie? :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 10 Maja 2015 #86772 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 [p] oj co tam ? [p]cieszysz sie wyborem ? ode mnie ;d [p]twoja ulubiona muzyka ? [p]dlaczego @Danke:* ? [p]twoja ulubiona potrawa ? ;d [p]Czemu ciągle mi smucisz ? ;p [p]Byś chciała tak jak dawniej ze mną rozmawiać ?(jak tak to co mam zmienić ? ) [p]Dlaczego jeździsz takim złomem ? [p]lubisz mnie ? cuś ? [p]Co powiesz o sobie ? [p]Co zmieniłabyś w życiu ? [p]Byś chciała się jeszcze raz urodzić ? [p]Dlaczego chcesz abym jechał na zlot ? [p]Czy bedziesz zła jak po turnieju odejde z MH( wiem że moja decyzja ale co czujesz ) ? ze względu na prace- przez którą nie wyrobie godzin jako admin. [p]lubisz ze mną rozmawiać ? dlugo ? ;d [p]dlaczego tak lamisz na mixach ? ;d [p]Czy jest coś co we mnie lubisz ? jak tak podaj 5 przykładów ;p [p]Twój ulubiony serial ? [p]Czy lubisz jak gotuje ? ;d [p]Dlaczego w pokoju masz taki bałagan ? [p]Dlaczego jesteś tak popularna ? ;p [p]jak tam Opiekun ? ;d dlaczego myslisz momentami ze nie dasz rady ? skoro swietnie sobie radzisz ? [p]Kiedy zamieniś się ze mną pracą ? [p]kiedy wódeczka ? piweczko ? [p]3 ulubione twoje rzeczy ? [p]3 nie ulubione twoje rzeczy ? [p]jaki masz kolor oczu ? [p] farbowana czy naturalna ? ;d [p]Dlaczego jako kierowca pijesz ? ;d [p]Jaka przyszłość planujesz ? [p]Chcesz dalej sie uczyć ? [p]kiedy skosisz moją trawę ? [p]Dlaczego w nocy w parku straszysz ludzi ? [p]Dlaczego tyle przeklinasz ? ;d [p]Planujesz rozwijać się dalej w sieci MH ?myślisz o awansie ? [p]jaki masz telefon ? ;d [p]jaki masz komputer ? ;d [p]Kiedy jedziemy do kina ? ;d [p]Dlaczego ciągle grasz z m4 ? a nie ak , awp , kruwka [p]Kogo lubisz najbardziej w sieci , a kogo nie ? [p]Co byś zmiieniła w sieci MH ? [p]Jak się znalazłaś na forum ? [p] @Strajk to bobek ? [p]Happy czy happius ? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 10 Maja 2015 #86665 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 [P] Co tam ? [P] godzina wpisu ? [P] Masz zwierzątko ? [P] Jaki/Jakie filmy lubisz ? [P] Jaka pogoda jest teraz u Ciebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 #68449 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Co robisz jako pierwsze jak wstajesz z łóżka ? Lubisz chodzić w szpilkach czy trampkach ? Czy planujesz w najbliższym czasie zmienić kolor włosów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 10 Maja 2015 #68068 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 [P] Jak bardzo trzeba być pijanym żeby nie potrafić znaleźć na parkingu samochodu, który stał tuż za Wami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 13 Maja 2015 #84887 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 [P] Dlaczego na mój widok jesteś cała mokra? [P] Kiedy w końcu przyjedziesz do mnie? [P] Jaki masz teraz na sobie kolor bielizny? [P] Czemu mi zimno? [P] Jestem głodny ugotujesz mi coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba =D Napisano 13 Maja 2015 #83628 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 [P] Ile łyżeczek cukru sypiesz do herbaty ? [P] O czym marzysz ? [P] Od czego jesteś uzależniona ? [P] Chcesz się żenić ? [P] Jaki filmy lubisz ? [P] Jakie są twoje wady i zalety ? [P] Co Ci się dzisiaj śniło ? [P] Gdzie mieszkasz ? [P] Długo grasz w cs'a ? [P] Jak masz na imię ? [P] Do jakiej szkoły chodzisz/chodziłaś ? [P] Gdzie pracujesz/Gdzie chciałabyś pracować ? [P] Na czym ostatnio byłaś w kinie ? [P] Palisz papierosy ? [P] Lubisz w dupę ? [P] Na pewno jesteś kobietą ? Sprawdzałaś ? [P] Masz opaloną klatę ? [P] W jakim sklepie kupujesz bułki ? [P] Od kiedy masz na imię Aleksandra ? [P] Wiesz o co chodzi ? [P] Widzisz ? [P] Stara jesteś ? [P] Grasz w pincipolo ? [P] Jakie masz zainteresowania ? [P] Dlaczego Ty ? [P] Po co to robisz ? [P] Jakiego koloru jest czerwony maluch ? [P] Golisz się na brodzie ? [P] Jadłaś kiedyś bułkę z chlebem ? [P] Hetero or Homo ? [P] Jak bardzo mnie lubisz ? [P] Ile lat ma kobieta która urodziła trójkę dzieci skoro jej najmłodszy syn jest w tym samym wieku co najstarszy ? [P] Jak myślisz napisałbym więcej tych pytań ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 13 Maja 2015 #82356 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Wybacz że ostatnio tego nie zapisałem, mam nadzieję że nie będzie to brane pod uwagę jako nabijanie postów(możecie mi 1 zabrać przez acp, nie obrażę się) [P]Dlaczego 1 złoty jest srebrny. [P]Dlaczego 10 zł jest papierowe? [P]Gdzie są rzeki bez wody? [P]Dlaczego prosięta są różowe? [P]Po której stronie gęś ma więcej piór? [P]Co jest dłuższe, wąż czy żmija? [P]Dlaczego dzieci i ryby głosu nie mają? [P]Dlaczego w toaletach publicznych można zastać kupkę bez papieru? [P] Czy to prawda, że gdy za potrzebą poszłaś do ogrodu(tz dwójeczka), przyjechały po chwili służy rozminowywania terenu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 14 Maja 2015 #82709 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 [P] czemu trzęsą Ci sie ręce ? [P] ruda, a szalona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Maja 2015 #79995 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi