Gość Guest Napisano 9 Maja 2015 #88247 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Siema Dzisiaj chciałem sobie pograc na serwerze multi-head DM a tu wyskakuje mi że mam bana. Na FFA również nie mogę wejść pojawia się to samo. Pare dni temu normalnie na serwer mogłem wejsć a tu taka lipa W konsoli jest napisane tak : BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 254 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Loffki Wolfsburg <3 MrDemonik [AMXBans] Reason : ' Cheater Destroyed ' [AMXBans] You can complain about your ban @ mh.mybans.eu [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 814311371 ' [AMXBans] Your IP : ' 46.45.78.200 ' [AMXBans] =============================================== TomaszZDW(L) connected Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check Podany jest tam inny nick niż używam. Mój nick to TomaszZDW(L). Proszę o pomoc ponieważ chciałbym pograć a to jest fajny serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2015 #88251 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Najwidoczniej trafiłeś na zbanowane IP , zrestartuj router i powinno pomóc . Jeżeli problem będzie występował nawet po zmianie IP to jeszcze spróbujemy jednej rzeczy . Tymczasem spróbuj zmienić IP . EDIT: Brak zainteresowania tematem . /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Maja 2015 #65001 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi