Gość Guest Napisano 9 Maja 2015 #88459 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Witam, próbując wejść na, którykolwiek z waszych serwerów wyskakuje mi błąd (patrz niżej). Po kilku kolejnych próbach serwer znika i dopiero za jakiś czas jest widoczny na liście. Moglibyście to naprawić? Reinstalowałem cs'a dwa razy i wiem, że wina nie leży po mojej stronie. JB Connecting to 80.72.43.106:27033... Connection accepted by 80.72.43.106:27033 Server tried to send invalid command:"bind "J" "say /m" " * Przywileje ustawione BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 5 Error: server failed to transmit file 'sound/misc/fantasy/nozownicy.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/emus/hymn.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/gwizdek.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/emus/odliczanie.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/cso_emotion/man_angry.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/cso_emotion/man_dance.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/cso_emotion/man_hi.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/cso_emotion/man_joy.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/cso_emotion/man_procoke.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/cso_emotion/man_special.wav' Fake client. Connection was in idle state. FFA Connecting to 80.72.40.110:27026... Connection accepted by 80.72.40.110:27026 Server tried to send invalid command:"exec cstrike.cfg;clear " * Privileges set BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 310 Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_!.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_!-bigger.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_i.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_i-bigger.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_skulls.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_ne.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_nw.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_se.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_sw.tga' Error: server failed to transmit file 'resource/TutorScheme.res' Error: server failed to transmit file 'resource/UI/TutorTextWindow.res' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/humiliation.wav' Fake client. Connection was in idle state. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 9 Maja 2015 #89149 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Serwer nie potrafi odczytać plików lub nie ma ich na serwerze problem leży w twoim cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2015 #309791 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Mam oryginalnego cs'a ze steama, robiłem całkowity reinstall i to nic nie dało.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 9 Maja 2015 #58280 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Serwer nie mógł ściągnąć plików, zobacz czy masz ustawione w "config.cfg i userconfig.cfg" : cl_allowupload 1 cl_allowdownload 1 Bądź spróbuj je znaleźć na necie i odręcznie wgrać, powinno wtedy wszystko działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 #68327 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Czy ktoś grający regularnie na jailbreaku, byłby w stanie wysłać mi pliki z serwera? ;_: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 10 Maja 2015 #68274 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Wyraźnie widać ze ci CS nie chce czytać plików.tga. Spróbuj reinstala zrobić bądź napisz temat na amxx.pl Tam napewno pomogą ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 11 Maja 2015 #59455 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Czy ktoś grający regularnie na jailbreaku, byłby w stanie wysłać mi pliki z serwera? ;_: Spróbuj kogoś złapać na PW albo napisz do właściciela serwera o udostępnienie Ci plików ręcznie. Ale najpierw spróbuj wpisać tę komendę i wejdź na serwer, jak nie będzie Ci nadal ściągał, to napisz do Gracza/Admina/Opiekuna - Jailbreak o udostępnienie tych plików. cl_allowDownload 1. Wyraźnie widać ze ci CS nie chce czytać plików.tga. Spróbuj reinstala zrobić bądź napisz temat na amxx.pl Tam napewno pomogą ci Reinstall mu nie pomógł, czytaj dokładnie temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 11 Maja 2015 #82746 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 No to niech SKontaktuje sie z Client Steam. Mi w niektorych problemach pomgali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Maja 2015 #81902 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Maja 2015 #81876 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi