Gość Guest Napisano 9 Maja 2015 #88424 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Nick : Rocat LInk do demka : http://hltv.1shot1kill.eu/srv23596/HLTV-1505091354-zm_kopalnia_v2.dem.zip [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'sciana' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:107903303' [AMXBans] Your IP: '46.174.212.12' [AMXBans] ======================================= Niesluszny ban przez waszego admina jak dobrze widac na demku nie zarazilem go przez sciane tylko przez szpare na zm kopalnia prosze o uniewiininie mnie oraz o sluszna kare dla tego admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2015 #88427 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 A i jeszcze to bylo tak wbilem na serwer pochwalilem sie Dolaresowi ze mam vipa ;d on cos tam odpisal nie pamietam co . Podszedlem do tylu kampy szaise juz sie cofal ze byl przy szparze ja go zarazilem a on mi dal bana 30 min za skan przez sciane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaise Napisano 9 Maja 2015 #88428 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 hmm nie wiem czy nie umiesz czytać, ale pokaże ci bind jaki stosuję na serwerze : "Zakaz zarazania przez sciany/okna/sufity itp... ^^" CZYLI MASZ KATEGORYCZNY ZAKAZ ZARAŻANIA LUDZI W INNY SPOSÓB NIŻ PRZEZ WBICIE DO KAMPY... naucz się regulaminu potem składaj skargę. Tyle w temacie #EDIT nie pisz post pod postem Rocat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 9 Maja 2015 #88450 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Rocat zapoznaj się z regulaminem przeczytaj go z 5 razy dopiero wtedy zanim coś napiszesz to pomyśl nad tym Oczywiście że skarga nie słuszna.Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 9 Maja 2015 #88451 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi