KaRaNy95 Napisano 9 Maja 2015 #85966 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Nick: =| KarAny95 |= Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem własny serwer Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: ok 4 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Myśle że mógłbym się przydać, wyłapywać czity i pilnować porządku na serwie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-7 h, teraz byłem w delegacji dwa tygodnie, lecz wróciłem i moja frekwencja się znacznie poprawi ponieważ mam sporo wolnego czasu. Kontakt: Steam, skype, gg, priv Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=%3D|+KarAny95+|%3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 9 Maja 2015 #89150 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Hmm chyba sobie żarty robisz kolego? Może i godziny masz przegrane ale twoja aktywność jest minusowa. Popraw aktywność i zgłoś się do administracji o otwarcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi