happy Napisano 9 Maja 2015 #88851 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 @Wandi [P] Kojarzysz mnie ? [O] z widzenia [P] 3 słowa o mnie powiesz ? [O] 3 to za duzo ale cóz rozrywkowy , zabawny , da sie z Toba pogadać [P] Jakie masz plany na przyszłość ? [O] otworzyć własną firme informatyczna [P] Jaki jestem ? [O] romantyczny [P] Jakie masz wspomniennia ze mną ? [O] z Toba jak poglaskałem Cie na mixie kulą w główke @NaTeOooO [P] Co jadasz na śniadanie ? [O] różnie głownie staram sie jakąś sałatke lub bułeczke [P] Jakie masz hobby ? [O] w wolnym czasie naprawiam komputery i laptopy [P] Gdzie sie uczysz/pracujesz ? [O] już dawno sie nie ucze ;p pracuje w auchan w Rumi [P] Jak tam życie ? [O] mogło być lepsze ale trzeba sie cieszyc z tego co sie ma @logiś [P] lubisz grać z logisiem? [O] pewnie a czego tutaj nie lubiec [P] słuchasz rapu? [O] nie rap to sram ;d [P] ile masz wzrostu? [O] 191 cm i mi wystarczy [P] zdałeś maturę? [O] taak dawno w 2012 roku i Tobie też zycze powodzenia [P] logiś czy logico? [O] logiś <3 [P] Jak masz na imię? [O] Arkadiusz [P] Ile masz lat? [O] 23 we wrześniu [P] Masz dziewczynę? [O] miałem i narazie nie chce mieć [P] Pracujesz czy uczysz się? [O] pracuje [P] Ile czasu spędzasz przed komputerem? [O] jak by dodać tyle co z praca to 10 godzin nawet [P] Twoje ulubione zajęcie? [O] w sumie głupio za brzmi ale praca [P] Jedziesz na zlot? [O] Chciałbym bardzo pojechać i upić ale praca mi przyszkadza i z przykrościa odmawiam [P] Lubisz pić napoje wysoko procentowe? [O] od majówki powiedizałem że jestem abstenyntem ale cuż nic nie wiadomo ;d @tetra [P] gdzie mieszkasz ? [O] w Smolnie małej wsi nie daleko Władysławowa [P] ile czasu grasz ? [O] mam 2 okreslone czasy zima po 4-5 godzin latem cudem 2 [P] masz wrogów na MH? [O] oprócz Ciebie to nie ;d ogólnie tutaj wrogów to nie ma jak za miła atmosfera [P] kogo lubisz najbardziej ? [O] Cieżko bo wszystkim bardzo lubie ale tego Ci nie zdradze [P] Która osoba według Ciebie jest najbardziej ogarnięta na MH ? [O] jeżeli chodzi o MH dużo pokazał [P] Planujesz jakąś 'kariere' z MH ? [O] cieżko powiedzieć ogólnie tak jak jest mi sie podoba [P] czemu jesteś botem ? [O] bo uruchomiłeś poziom Hard i nie dajesz rady [P] Skąd wziąłeś nick? [O] tak jakoś po piosence bee happy uznałem że nick "happy" jako szcześliwy bedzie mi dobrze służyc i jak narazie sie sprawuje @karolincia [P] lubisz mnie? [O] oczywiscie ze tak znamy sie prawie rok [P] Kogo lubisz najbardziej z sieci? [O] ogólnie wszystkich , nie ma osoby którą lubiłbym w sumie najbardziej [P] Jest osoba która Cię drażni na mh? [O] ogólnie nie ma osoby a czasami dziecinne zdania , kłotnie , spiny nie potrzebne [P] Jak tutaj trafiłeś? [O] ogólnie jestem od 2013 roku tutaj w sieci z ponad rokiem przerwy , co mnie skłoniło ogólnie ssy- jak niektórych także ze 7 razy miałem i tak jakoś sie przyzwyczaiłem do atmosfery [P] Co skłoniło Cię, by zostać właśnie tutaj? [O] Bo tutaj jest najlepsza atmosfera jaką można spotkać na serwie [P] Twoja ulubiona mapa to.. ? [O] to de_nuke i de_mirage [P] Z kim utrzymujesz najlepszy kontakt na mh? [O] w sumie z Toba ale ogólnie jest pare osób [P] Czy zmieniłbyś coś na mh? [O] czy zmieniłbym coś ? nie wiem raczej wszystko co robią s@ , OPS , administrator @aquax lepiej słuzyć nie może sieć [P] Lubisz mnie? [O] pewnie [P] Czy cieszysz się, że udało mi się Ciebie przekonać, by zostać? [O] wiesz nie wiadomo czy zostane są plany abym odszedł ale nie wiadomo jak to sie potoczy [P] Zamierzasz powalczyć o jakąś rangę ? [O] o wszystko trzeba walczyc , jak zasłuże to sie zobaczy [P] Twój ulubiony kolor? [O] fiolet [P] Twoja ulubiona potrawa? [O] spagethi [P] Twój ulubiony napój? [O] soczek pomarończowy własnej roboty [P] Blondynka czy brunetka? a może ruda? ;d [O] malowana blondynka - ruda [P] Twoja ulubiona nuta? [O] [yt] [/yt] [P] Czy Ty musisz tyle pracować!? [O] praca cieżko odpocząc trzeba robić i tyle [P] Możesz zrobić sobie dzień odpoczynku i ze mną porozmawiać jak dawniej? [O] Ogólnie jest to do zrobienia tylko pisz kiedy i sie postaram - po prostu papierkowe roboty [P] Ile poświęcasz czaasu na swoje zainteresowania? [O] w Sumie od kiedy awansowałem to nie mam na nic czasu [P] Masz jakieś hobby, zainteresowania? [O] hobby to jest naprawa komputerów głownie interesuje się elektroniką [P] Lubisz mnie drażnić co? ;d [O] spytaj sie lepiej kogo nie drażnie ;d [P] Jak byś opisał siebie w 3 słowach? [O] siebie nie potrafie opisać ale mówiąc patrząc - pracowity , pomocny , zabawny [P] Jaki masz kolor oczu? [O] piwnie [P] Co powiesz? [O] że mało się odzywasz [P] Lubisz swoja pracę? [O] czy lubie oczywiscie jak kazdy nie lubi swojej pracy , ogólnie są plusy i minusy jak wszedzie [P] Ile masz zwięrzątek w domu? [jakie i imiona] [O] 1 kotka - boni [P] Ulubiony film, serial? [O] serial - gra o tron , film - transformersy [P] Jakie masz plany na przyszłość? [O] żyć [P] Kim chciałeś zostać jak byłeś mały? [O] piłkarzem ale sie nie udalo [P] Jaki najbardziej lubisz sport? ;d [O] piłka nożna [P] Czy kosmici isntnieją? [O] pewnie a kto spi pod twoim łożkiem [P] Co byś zrobił, gdyby weszli do Twojego domu? [O] nic takiego przywitał bym sie i spytał czy chcą kawy [P] Co najbardziej szalonego zrobiłeś,bądź co Ci się przytrafiło? [O] ooo dużo rzeczy , najlepszą rzecza było jak o 3 w nocy z kumplami pijani wsiadlismy do rowerku wodnego który przeciekał i płyneliśmy do stacji benzynowej po wódkę która się skączyła [P] W co jesteś teraz ubrany? ;d [O] w sumie w dresik służbowy ;d [P] Zastanawiasz się czasem nad sensem życia? [O] codziennie jak wstaje i jak kłade się spać [P] Co mnie sądzisz? [O] o Tobie dużo mówić, zabawna , idzie porozmawiać czasami ale to zawsze wole zostawić dla siebie [P] Za jaką uważasz się osobę? [O] zwykły mały człowiek schowany w wielkim świecie [P] Śpisz w piżamie? [O] przyjdz i oceń ;P [P] Co cenisz w kobietach? [O] to że są szczerze [P] Skąd ten nick? [O] wyżej napisałem [P] Jak zdrówko? [O] mówiąc szczerze średnie problemy są i pozostaną [P] Masz jakieś tatuaże lub chciałbyś mieć? [O] Nie mam i nie chce mieć [P] Podaj godzine wpisu [O] 21:02:21 @Danke:* [P] Yyyy... Mleko? . [O] yyy rano pisalas ;d bo kakao [P] Co Ci się we mnie podoba? (o ile coś takowego jest) xP. [O] nie wiem czy mówić bo @R4d3k bedzie zazdrosny [P] Dobrą jestem Twoją opiekunką? . [O] Oj nawet nie odczyłem że jesteś opiekunką , wiec wychodzi że dobrą [P] Dlaczego często robisz takie błędy ortograficzne? . [O] bo szybko pisze i czasami klikne enter a po sekundzie zauważe [P] A dlaczego piszesz czasem tak, że nie da się Ciebie zrozumieć? [O] za dużo książek czytam [P] Jak tam u Andrzeja? [O] aa dobrze , zyje [P] Wpadasz z nim do mnie na piwko? . [O] ojj nie wiem możemy , ale ja nie pije [P] Wstaw w odpowiedzi swoje zdjęcie, drogi happy. [O] proszę ->http://zapodaj.net/24b8986cb2a2d.jpg.html troche kijowe zeszloroczne polska-litwa w gdansku przed stadiomem w tym na polska grecja eh Madzia Madzia [P] ODD2#2 czy DD2/INF? (mam nadzieję, że mnie nie zawiedziesz z odpowiedzią. ^^ Nie no joke! ). [O] nie wiem na oby dwóch są boty ale narazie ODD2#2 [P] Dlaczego lubisz awp? [O] bo 1 strzał mi wystarczy do zabicia [P] A wiesz, że awp jest dla botów? [O] wiem wiem dlatego czasami raszuje z emki [P] Wiem, że masz tableta, a jakiego? [O] mam takiego -> http://www.acer.pl/ac/pl/PL/content/series/aspireswitch10 acer swich 10.1 2w1 [P] Napisz 3 swoje wady. [O] oj cieżko powiedzieć cieżki do zrozumienia , napubliwy , za bardzo wszystko na hurra chce [P] Długowłosa czy krótkowłosa? (dlaczego?) [O] długo włosa bo jest za co ciągnąć [P] Lubisz swoją Kochaną Madzię? . [O] oczywiscie że tak @bydlak [P] Jak masz na imię ? [O] wyzej masz , Arek [P] Uczysz się ? [O] nie pracuje ale od października planuje studiować elektronike [P] Co lubisz robić w danej chwili ? [O] hm... wszystko ;d [P] Masz dziewczynę,kobietę ? [O] miałem , ale nie mam już i narazie nie chce [P] Jak Ci się ze mną współpracowało? [O] szczerze nie wiem czymu użyjeś czasu przeszłego jak nadal współpracujemy i bedziemy współpracować bo takiego pomocnika nigdzie nie znajdzie się \\ [P] Co tam> [O] szkoda gadać, praca i praca [P] Kiedy stawiamy serwa? [O] caly czas @skaj [P] Czemu jestes swoim wlasnym murzynem? [O] bo taniej wychodzi [P] Jak masz na imie ? [O] wyzej masz [P] Ile grasz w cs'a? [O] ogólnie 6 lat @Kapsztad [P] Prawo czy leworęczny? [O] Prawo ;d [P] Czemu Ola? [O] oj czemu duzo by tu mówić pytaj sie jej [P]Jak Ci minął tydzień? [O] okroptnie, mysle ze nastepny bedzie lepszy [P]Czy zawsze żartujesz? [O] zawsze nie trzeba zachować "powage" coraz bardziej powazne zachowanie mnie wciaga ;/ [P] Co o mnie sądzisz ? [O] spoko luzni typ który zawsze polami w cs dzieki za pytania , proszę o to odpowiedzi krótkię Czułem się jak pod ostrzałem , nastepną kandydatką jak każdy się domyśla zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 9 Maja 2015 #44981 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Odpowiedzi super ), + leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 9 Maja 2015 #43187 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 [P] Długowłosa czy krótkowłosa? (dlaczego?) [O] długo włosa bo jest za co ciągnąć Hehehehehehehe, bardzo ciekawa odpowiedź. Ogólnikowo krótko, przeczuwam, że chyba zdeka pisać nie lubisz. Lecz odpowiedzi na poziomie (niestety z błędami ort. ), ale nie szkodzi. + dla Ciebie Arku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 9 Maja 2015 #41929 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Arek ;** plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 9 Maja 2015 #41930 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 HAHA beka z tych odpowiedzi! Fajnie wyszlo,+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 9 Maja 2015 #131846 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Interesująco:D Zapomniałem dodać kilka swoich pytań, no ale plusik i tak do Ciebie wędruje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 9 Maja 2015 #84310 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Okej oczywiście plusik dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 9 Maja 2015 Autor #76049 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Hehehehehehehe, bardzo ciekawa odpowiedź. Ogólnikowo krótko, przeczuwam, że chyba zdeka pisać nie lubisz. Lecz odpowiedzi na poziomie (niestety z błędami ort. ), ale nie szkodzi. + dla Ciebie Arku. Wiedziałem że do mojej ortografii się przyczepisz , starałem się ile mogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 9 Maja 2015 #88623 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Noo Fajne. Pierwszy raz widze takie cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 9 Maja 2015 #88610 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 RUDY? odpowiedzi :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 9 Maja 2015 #88465 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Ogólnie fajnie wyszło można się dowiedzieć fajnych rzeczy ,leci + dla happciorka ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2015 #89151 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Romantyczny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 10 Maja 2015 #88266 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi