Arda Napisano 15 Marca 2016 #411642 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Dzisiaj pewien gracz wszedł na txt, po czym zgłosiłem to dwa razy na u@, owy gracz dostał kicka po czym admin mISHa wyrzucił mnie z powodem "Pisz skarge". Następnie, gdy wszedłem na serwer i zapytałem się za co dostałem kicka zaczął mnie slapowować. Kulturalnie zgłosiłem gracza, który był na txt i za to dostałem kicka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 15 Marca 2016 #411646 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Sprawy dotyczące Serwera" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 15 Marca 2016 #411648 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Jeżeli składasz skargę musisz przedstawić dowody (np. demko z hltv) albo SS`y, jeżeli tego nie zrobisz skarga zostanie rozpatrzona negatywnie. Po za tym dostosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 15 Marca 2016 #411891 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Brak dowodów. Następnym razem pisząc skargę- przedstaw je. Kolejna taka skarga nagrodzona zostanie ostrzeżeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi