Gość Guest Napisano 8 Maja 2015 #46852 Napisano 8 Maja 2015 Twój nick podczas gry:HaBaRt Godzina, data zdarzenia: Mapa:nie pamietam STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Prosze oto wycinek z konsoli ... Server # 104 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Mara. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : HaBaRt [AMXBans] Powod : ' NARA PAJACU ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1060515367 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 109.125.197.141 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/misc/doh7.wav' Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoje ss'y. Nie mam zadnych ss ów i podczas zwyczajnego grania mnie zbanował ... Mysle ze to jest takze niedorzeczne dawanie takich powodów cytuje ''NARA PAJACU''
Gość Guest Napisano 8 Maja 2015 #46787 Napisano 8 Maja 2015 Czas minął. Możesz zrobić 100 reklam sieci i uzyskasz ub. A tego bana dostałeś ode mnie, za czitowanie.
Gość Guest Napisano 8 Maja 2015 #46788 Napisano 8 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Popularne Dni
8 Maj
3
Popularne Dni
8 Maj 2015
3 posts