Jarked Napisano 7 Maja 2015 #53975 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Nick:Jarked Wiek:20 lat Data rejestracji na forum:22 grudnia 2014 Czas spędzony na forum:1d 10h 25m 21s Doświadczenie w ocenianiu :Myślę ze dobre.Ale im wiekszę doświadczenie tym lepsze ocenianie. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Tak bo na innej serverowi byłem w UBTeam Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Nie byłem banowany. Dlaczego Ty?:Szkoda graczy którzy czekają do godziny na UB a ja mam czas,i chęci aby sprawdzać ss'y i demka. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Zakładke z forum mam otwartą jak tylko jestem na kąpie i zerkam co 5-10 min. Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie)Tak, admina mam już 5 miesięcy na COD+BF4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 8 Maja 2015 #52348 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 zestaw na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 8 Maja 2015 #89119 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi