Jarked Napisano 7 Maja 2015 #53975 Udost臋pnij Napisano 7 Maja 2015 Nick:Jarked Wiek:20 lat Data rejestracji na forum:22 grudnia 2014 Czas sp臋dzony na forum:1d 10h 25m 21s Do艣wiadczenie w ocenianiu :My艣l臋 ze dobre.Ale im wieksz臋 do艣wiadczenie tym lepsze ocenianie. Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:Tak bo na innej serverowi by艂em w UBTeam By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:Nie by艂em banowany. Dlaczego Ty?:Szkoda graczy kt贸rzy czekaj膮 do godziny na UB a ja mam czas,i ch臋ci aby sprawdza膰 ss'y i demka. Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:Zak艂adke z forum mam otwart膮 jak tylko jestem na k膮pie i zerkam co 5-10 min. Dwumiesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie)Tak, admina mam ju偶 5 miesi臋cy na COD+BF4. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 8 Maja 2015 #52348 Udost臋pnij Napisano 8 Maja 2015 zestaw na pw聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 8 Maja 2015 #89119 Udost臋pnij Napisano 8 Maja 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi