Gość Guest Napisano 7 Maja 2015 #56059 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Tło na Fejsa oraz profil na forum. Tematyka: Coś związanego ze " swagiem " Jakieś dolary, hajs, fajne dziewczyny, szybkie auta. Trzeba wykazać się kreatywnością. Wszystko musi być w tle wraz z moją fotką. Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Zdjęcie " http://iv.pl/images/97795142169016393464.jpg " Kolorystyka: Zależy od grafika. Rozmiar: Nie wiem, to ma być tło na forum. Napis: Można dodać napis " To moja codzienność, Dla jednych sen dla innych bzdura " Inne uwagi: Chciałbym, żeby praca była wykonana super, żeby grafik dał z siebie wszystko, powodzenia. ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 14 Maja 2015 #83242 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 4. Wszystkie niewykonane zlecenia lub z braku zainteresowania tematem, zostaną zamknięte po upływie 4-7 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 14 Maja 2015 #83243 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Zlecenia" do "Zlecenia niezrealizowane". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi