HaZarD Napisano 7 Maja 2015 #57442 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..):Avatar Tematyka:Eden Hazard Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca):brak Kolorystyka:dowolna Rozmiar:na forum Napis:HaZarD Inne uwagi:Za prace + Rodzaj (awatar, sygnatura itd..):Tło na forum Tematyka:Hot girls Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca):brak Kolorystyka:dowolna Rozmiar:na forum Napis:HaZarD Inne uwagi:za prace+ Dzięki,mogłbyś spróbować zrobić mi Avatar pod range UBT?pod kolor?Nie z Hazardem cos pod range fajnego jak mozna prosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 7 Maja 2015 #56635 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Sygnature zrobie jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 8 Maja 2015 #46845 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cLOUDer Napisano 8 Maja 2015 #218180 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Moja propozycja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 8 Maja 2015 #39806 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi