Gość Guest Napisano 7 Maja 2015 #60554 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Mam taką prośbę jeżeli można To żeby czestrze wchodzenie Adminów na serwer DD2+DM z rana i wieczorem bo naprawde graja cwaniaczki na SpeedHacku i.t.d Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justyna Napisano 7 Maja 2015 #60480 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 częstsze!!! ale prosbe popieram :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 7 Maja 2015 #59957 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 My nie możemy nikogo zmusić do adminowania. Admini to też ludzie, mają swoje życie prywatne i na pewno nie będą siedzieć 24/7 na serwerze i trzeba to wziąć pod uwagę. Jeżeli widzicie jakiegoś czita na serwerze to wystarczy nakręcić mu demko, wziąć ip i wrzucić na forum do działu: http://multi-head.pl/forum/87-zg%C5%82o%C5%9B-cheatera/, a na pewno zbanujemy jeśli uznamy, że osoba, która została zgłoszona używa wspomagaczy. Wszystko w skrócie co miałam to napisałam i wytłumaczyłam najprościej jak się da. /cl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 7 Maja 2015 #59958 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi