HaZarD Napisano 7 Maja 2015 #60708 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Nick:HaZarD Wiek:15 w czerwcu Data rejestracji na forum:18 sty 2015 Czas spędzony na forum:12 dni i rośnie . Doświadczenie w ocenianiu :Myślę ze dobre. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Nie było okazji, ale kiedyś musi być ten 1 raz. Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Tak,ale były to bany niesłuszne. Dlaczego Ty?:Szkoda graczy którzy czekają do godziny na UB a ja mam czas,i chęci aby sprawdzać ss'y i demka. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Zakładke z forum mam otwartą jak tylko jestem na kąpie i zerkam co 5-10 min. Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie)Tak,to jest mój drogi admin na 45k. Więc 2 miesiące jest na pewno. Coś od siebie:Czekam na rozpatrzenie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 7 Maja 2015 #59969 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 zestaw na pw powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 7 Maja 2015 #80729 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi