Gość Guest Napisano 7 Maja 2015 #61916 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 No to zaczynamy chce się odwołać od bana którego dostałem ponieważ Admin o nick Tez sprowokował mnie swoim za chowaniem Gra Ranbo: używa rakiet od razu gdy zaczyna się ruda powiedziałem np: że jest słaby nie umie grać fer bez klasy premium jest cipka nie wiem czy mogę go nazwać Adminem ponieważ ADMIN KTÓRY UŻYWA RAKIET JAK DOPIERO ZACZYNA SIĘ RUNDA I ŻEBY BYŁO TEGO MAŁO JEST ON SAM NA 2 NIE DAJE WG SZANS NA GRE. z tej strony Lgm BlueQurcero dziękuje do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Maja 2015 #61770 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Uzupełnij wzór i dopiero zaczniemy coś robić w tym kierunku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 8 Maja 2015 #45981 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Brak wzoru + kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 8 Maja 2015 #45982 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi