Gość Guest Napisano 6 Maja 2015 #63608 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 http://multi-head.pl/topic/62445-odwołanie-od-bana--p--skaj/ <---- ten temat jest identyczny jak moj Ten ziomal tez mial 20 banow na Ip (ja mam 2) i on dostal Ub bo mial czyste ss a moj temat stoi zamrozony poniewaz napisalem od siebie na adminow ? Prosze o rozpatrzenie mojego tematu jesli nie w tym tez zamieszczam Ss itp SS : http://www47.zippysh...U2AaI/file.html Mam czyste SS prosze chociaz o Ub moje Na AMXBans a tego 2 typka niech zostanie jak musi .. jak nic nie mozecie zrobic wiecej ale ja chce zniknac z Amx bo pol dnia siedze juz na tym forum i mam 0 pomocy a ss CZYSTE KONSOLA: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 312356947 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.130.96.140 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2015 #63612 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Mam x3 nety w domu i moge do tego **** cs na pare h sie pomeczyc i zmienic IP ale tak Ciezko odbanowac nick ? tylko utrudniacie zycie ? co mam isc zmienic Ip teraz i dostane tego Ub czy poszukacie innej przyczyny byle ban zostal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2015 #63615 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Zgadza się,ale skaj ma czyste screeny i może zmienić sobie IP oraz grać na serwerze nie widzę przeciw skazań . Tak jak napisałem w Twoim poprzednim temacie jeżeli zmienisz IP możesz normalnie grać na serwerze tylko musisz nas poinformować,że IP zostało zmienione . A informacja jest potrzebna właśnie dlatego żebyś nie otrzymał banów z powodem "aktywny" . W przypadku braku zmiany IP pozostaje Ci jedynie opcja reklam w tym wypadku aby otrzymać UB musisz wykonać 50 reklam sieci własnoręcznie . EDIT; Wszystko w temacie już zostało napisane . /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Maja 2015 #60462 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Jeżeli kolega ma stałe IP. To nie może zmienić Ip.. Może ban jest na Steam ID. A tutaj na serwerze nie macie zablokowanego programu, do zmiany ID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2015 #53203 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi