Lyubov Napisano 6 Maja 2015 #63565 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Awatar Tematyka: Anime Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Nie posiadam niestety, ponieważ nie wiem jaki ma być Liczę na grafików, aczkolwiek mogłoby to być podobne do obecnego awatara Kolorystyka: Niebieski, wszelkie odcienie szarości, czarny Rozmiar: awatar na forum Napis: Lyubov Inne uwagi: --- Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Sygnatura Tematyka: Anime Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Po prostu żeby pasowała do awatara Kolorystyka: Niebieski itp. (to co w awatarze) Rozmiar: sygnatura na forum Napis: Lyubov - Admin servera FFA Inne uwagi: --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 7 Maja 2015 #60820 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Nie mam pojęcia jakie są wymiary na forum więc jak jest za duży to zmienię. Sygne zrobię za 2h PS. Grałaś po takim samym nickiem kiedyś na żałosnych ?:] Jeśli tak Xaoo here ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 7 Maja 2015 #60063 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 8 Maja 2015 Autor #89029 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 tak grałam a dałbyś rade zrobić tak aby napis na sygnaturce był troszkę bardziej widoczny? (chodzi o ten Amin Servera FFA) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 8 Maja 2015 #88922 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Soreczka psd mi uciekło ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2015 #88461 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 9 Maja 2015 Autor #88296 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Dobra niech będzie takie Można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 9 Maja 2015 #88278 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi