Gość Guest Napisano 6 Maja 2015 #63549 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Nie rozumiem niby jakis cziter dostal bana ;/ ale co ja do tego mam po raz x2 dostalem osobiscie bana wstawilem 1 ss bylo git 2 tez mam czyaste a to ze moje Ip ma 100 graczy lub wiecej to chyba nie oznacza ze nie moge pograc na Serwie nie ? :C nie da sie jakos odbanowac mojego Id czy czegos innego zebym ja mogl grac a on nie ? narobie reklam dostane 50 banow a po godzinie znow ktos wbije i pograne mam mam nadzieje na jakies dobre rozwiazanie sprawy Prosze o wyrozumialosc i nie zamykanie posta Moze jakos steam wystarczy odbanowac nwm ? STEAM_0 : 4 : 312356947 Nick : ``RekaZaglady-SmiercNadchodzi`` SS : http://www47.zippysh...U2AaI/file.html KONSOLA: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 312356947 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.130.96.140 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2015 #63563 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Screeny masz czyste ale na typ IP widnieje ban z 12.04.2015 na nick xWINKOx . Jeżeli ban nie należy do Ciebie musisz wykonać 50 reklam sieci własnoręcznie . Po wykonaniu reklam możesz zmienić IP resetując modem lub zgłosić się z prośbą o zmianę IP do swojego operatora . EDIT; Kolejny temat założony przez użytkownika . http://multi-head.pl/topic/62514-ziomek-ma-identycznie-a-ma-ub/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2015 #63588 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 tak wiem to juz :c ale Id stema mamy inne a na moim Ip gra okolo 100 osob w cs :c i nie da sie zmienic tego Ip ;c nie da sie jakos odblokowac czy cos tego ? nie chce dostac na 50 serwach bana a pozniej nigdzie nie pograc gram juz tyle Na Multi Head roznych serwach i nie chce szukac nowych ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2015 #63589 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 czemu mam odpowiadac za innego gracza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2015 #63616 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi