Kristo Napisano 6 Maja 2015 #69065 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Nick: Kristo Wiek: 16 lat Data rejestracji na forum: 16 lipiec 2014 Czas spędzony na forum: 16 dni 1 godzina 43 minuty 47 sekund Doświadczenie w ocenianiu: Cztery razy byłem UnBan Team oraz oceniałem czasami na mojej starej sieci. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak dwa razy za Ping na COD 200 Dlaczego Ty?: Chciałbym pomóc graczom którzy czekają długo na UB. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 4-5 godzin dziennie. Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): Tak, jako Admin DM TOP MAPS 3 miesiące a jako Admin COD 200 to 1,5 tygodnia Coś od siebie: Mam na imię Robert, mam 16 lat, uwielbiam grać w Piłke nożną, w przyszłości chciałbym zostać Ratownikiem Medycznym. Pozwolenie od @aquax'a: http://scr.hu/6maj/lpzcd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 6 Maja 2015 #69067 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Nie spełniasz wymagań Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 6 Maja 2015 #69068 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi