Gość Guest Napisano 6 Maja 2015 #69859 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Twój nick podczas gry: .:N!tr0 <3 Godzina, data zdarzenia: 2015-05-04 Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Wrzuciłem ss'y o jeden dzień za późno, nawetnie przekroczyłem 48h, ss'y mam czyste, nie mówcie mi, że mam zrobić 100 reklam sieci, żeby dostać ub, bo to jakaś paranoja, jestem czysty, wszystko elegancko, neta mi wyjebało, dlatego nie mogłem wrzucić Pozdrawiam http://www6.zippysha...mVHqf/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 6 Maja 2015 #69861 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Bana dostałeś 03.05.2015, więc minęły 3 dni od otrzymania bana. Niestety regulamin to regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 6 Maja 2015 #69862 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi