Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ODRZUCONE</span> http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27032/top_...

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick:Prosiaczek

Doświadczenie (w byciu adminem):Kiedyś mój znajomy prowadził JB i dał admina miałem przez kilka miesięcy i wiem na czym to polega i przeczytałem regulamin i go akceptuje :)

Znajomość AMXX (W skali 1-10):4

Staż w CS-sie:od 2010 pierw nonsteam teraz od 2 lat steam

Steam / NonSteam:Steam

Dlaczego Ty:Bardzo dużo Fk potrzebny admin w godzinach rannych i popołudniowych czyli wtedy bym ja był od 10 do 16

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-6h w tym 2-3h na zm

Kontakt:Steam

Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27032/top_players/?query=Prosiaczek

Gość Guest

http://www.gametracker.com/player/prosiaczek/80.72.43.106:27033/ Link do GT

Przepraszam za pomyłkę.

-Dlaczego Ty:Bardzo dużo Fk potrzebny admin w godzinach rannych i popołudniowych czyli wtedy bym ja był od 10 do 16

-Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-6h w tym 2-3h na zm wychodzi że ok 2-3h jestem na samym JB (codziennie)

Czy niezrozumiale się tutaj wypowiedziałem? Tak jak wspomniałem jestem codziennie na JB i jeśli ktoś twierdzi że mnie nie ma to niech wejdzie i sam zobaczy :) A no i nic na siłę nie muszę mieć tu admina jeśli nie chcecie żeby był w końcu ogar (admin raz na 2-3 dni) w godzinach 10-16 co to ma być ja się grzecznie pytam?! PiNo chciałbym ci przypomnieć że jak grasz w godzinach 10-16 to jak ty wchodzisz to ja już gram albo później wchodzę.(dużo razy już grałeś ze mną)

Wandi a kiedy ty ostatnio byłeś na serwerze tydzień temu a może dwa? Bo od tych 2 miesięcy co gram na tym serwerze to rzadko co z tobą gram wiec skąd możesz wiedzieć ile gram? :D

Smoke. A wczoraj z kim grałeś a przed wczoraj? a może jeszcze w poniedziałek? To co piszesz że mało gram skoro gram codziennie Pozdro.

ResQ napisał że często gram kłamie? A bana dostałem od jakiegoś admina który kozaczył do mnie.Popełniłem 1 błąd każdemu się zdarza Zasad nie znam?

to dlaczego jak jestem w TT to zostaje często jako ostatni albo ginę dopiero na końcu

Bo wiem co oni mówią i robię to samo tylko u mnie więcej kreatywności to z jakiego to powodu bana na CT dostałem?

na nie

Nie zna regulaminu na serwerze.

Wyzywa

Przeklina wielokrotnie (nawet jak admin prosi o kulture)

Złe GT

Malo minut przegrane

nie ogarnia

Duzo tego jest szkoda wypisywac : )

Mimo że też Łodzi nie będę przymykać oka.Samo GT pokazuje tą słabą aktywność i w sumie wchodzenie tak jakby w kratkę na serwer. Widzę też że ban na CT wiec to już stanowcze NIE bo skoro go masz albo nie ogarniasz prowadzenia albo robiłeś dużo fk czyli nie znasz regulaminu.Pograj z nami dłużnej i częściej a po 3-4 tygodniach złóż na spokojnie nowe podanko chyba że nadal będziesz czuł że nie jesteś gotowy i nie znasz jeszcze regulaminu ^^

Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...