Gość Guest Napisano 6 Maja 2015 #74615 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Nick:Prosiaczek Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):Kiedyś mój znajomy prowadził JB i dał admina miałem przez kilka miesięcy i wiem na czym to polega i przeczytałem regulamin i go akceptuje Znajomość AMXX (W skali 1-10):4 Staż w CS-sie:od 2010 pierw nonsteam teraz od 2 lat steam Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Bardzo dużo Fk potrzebny admin w godzinach rannych i popołudniowych czyli wtedy bym ja był od 10 do 16 Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-6h w tym 2-3h na zm Kontakt:Steam Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27032/top_players/?query=Prosiaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2015 #74618 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Polecam tego allegrowicza . Jestem na tak : często gra , ogarnia , mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 6 Maja 2015 #74622 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 HAHAHHA XDDDD JESTEM NA NIE LINK Z GT NIE Z TEGO SERWERA NIE OGARNIASZ CT I MASZ BANA MAŁO GRASZ Nie takuch ludzi szukamy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antares Napisano 6 Maja 2015 #63569 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Stanowczo na nie: -Nie widuje cię na serwerze -Zły link do GT -Nie ogarniasz ct a ponadto masz bana na ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Maja 2015 #60789 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Też jestem na Nie GT = Nie ten serwer. Mało Grasz. Tutaj jest GT "Prosiaczka" http://www.gametracker.com/player/prosiaczek/80.72.43.106:27033/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Maja 2015 #59964 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 http://www.gametracker.com/player/prosiaczek/80.72.43.106:27033/ Link do GT Przepraszam za pomyłkę. -Dlaczego Ty:Bardzo dużo Fk potrzebny admin w godzinach rannych i popołudniowych czyli wtedy bym ja był od 10 do 16 -Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-6h w tym 2-3h na zm wychodzi że ok 2-3h jestem na samym JB (codziennie) Czy niezrozumiale się tutaj wypowiedziałem? Tak jak wspomniałem jestem codziennie na JB i jeśli ktoś twierdzi że mnie nie ma to niech wejdzie i sam zobaczy A no i nic na siłę nie muszę mieć tu admina jeśli nie chcecie żeby był w końcu ogar (admin raz na 2-3 dni) w godzinach 10-16 co to ma być ja się grzecznie pytam?! PiNo chciałbym ci przypomnieć że jak grasz w godzinach 10-16 to jak ty wchodzisz to ja już gram albo później wchodzę.(dużo razy już grałeś ze mną) Wandi a kiedy ty ostatnio byłeś na serwerze tydzień temu a może dwa? Bo od tych 2 miesięcy co gram na tym serwerze to rzadko co z tobą gram wiec skąd możesz wiedzieć ile gram? Smoke. A wczoraj z kim grałeś a przed wczoraj? a może jeszcze w poniedziałek? To co piszesz że mało gram skoro gram codziennie Pozdro. ResQ napisał że często gram kłamie? A bana dostałem od jakiegoś admina który kozaczył do mnie.Popełniłem 1 błąd każdemu się zdarza Zasad nie znam? to dlaczego jak jestem w TT to zostaje często jako ostatni albo ginę dopiero na końcu Bo wiem co oni mówią i robię to samo tylko u mnie więcej kreatywności to z jakiego to powodu bana na CT dostałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 7 Maja 2015 #59633 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 No tak 1000 minut przegrane :facepalm: Od 15 to ja gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loray Napisano 7 Maja 2015 #59641 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 na nie Nie zna regulaminu na serwerze. Wyzywa Przeklina wielokrotnie (nawet jak admin prosi o kulture) Złe GT Malo minut przegrane nie ogarnia Duzo tego jest szkoda wypisywac : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProLoG Napisano 10 Maja 2015 #88261 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Mimo że też Łodzi nie będę przymykać oka.Samo GT pokazuje tą słabą aktywność i w sumie wchodzenie tak jakby w kratkę na serwer. Widzę też że ban na CT wiec to już stanowcze NIE bo skoro go masz albo nie ogarniasz prowadzenia albo robiłeś dużo fk czyli nie znasz regulaminu.Pograj z nami dłużnej i częściej a po 3-4 tygodniach złóż na spokojnie nowe podanko chyba że nadal będziesz czuł że nie jesteś gotowy i nie znasz jeszcze regulaminu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Maja 2015 #83282 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 14 Maja 2015 #83289 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina JailBreak" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi