Gość Guest Napisano 6 Maja 2015 #84580 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Data i godzina: Między godziną 9:38 a 10:03 Nick admina/gracza, który zawinił: Admin Deft! Dowody: Świadkowie:Michał,Xtfry,Pro5Np3R,BigBiggos Uzasadnienie: Obraził pierw gracza kbtóry podłożył bombę na B, ( było nas po 4, wsytrarczająco by grać na dwa bombsite), lecz [D]eft'owi się to nie spodobało i napisał to co napisał. "zdj. wyż" Ja natomiast go poczuyłem żeby go nie obrażał bo nic takiego sie nie stało i że 4vs4 też można grac dwa BS'y, on natomiast napisał "znasz się debilu". (Przypadkowo usunąłem tego screena i został mi tej jeden wyżej, HLTV nagrało na pewno reszte). Potem coś pisał że bana na 1h max się nie obawia, ale jak coś to zeby dostał po południu bo go nie będzie, z takim tekstem wyleciał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2015 #84126 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Zapraszamy admina Deft, do wyjaśnienia tej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deft! Napisano 6 Maja 2015 #73200 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Po pierwsze w czasie tej sytuacji nie miałem admina: potwierdzone info bo Olcia o tym wie Po drugie padły te słowa to fakt, ale koledze sie nie chcialo robić ss jak sie wtrąca w rozmowe ktora go nie dotyczy a nie przy ilości os na serie 4vs4 nie potrafi grać na 1 bs bo wiadomo ze jak nikt drugiego bs'a nie pilnuje to łatwiej pake podłożyć. A jak ktoś ma wątpliwości to polecam hltv. Wiadomo skarge łatwo napisać ale regulaminów i WZORÓW kolega nie potrafi sie trzymać Oo +dla kolegi za umiejętność edycji a nie spamowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2015 #72994 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Niech rozstrzygnie administracja. Nie będę wchodził z Toba w dyskusje. HLTV, proszę bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deft! Napisano 6 Maja 2015 #70780 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 6 Maja 2015 #70790 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Skoro nie miałeś admina a chciałeś go odzyskać to takie zachowanie i tak nie jest dopuszczalne no, ale czekamy co powie na to twój opiekun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 6 Maja 2015 #75592 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 To fakt nie miałeś admina, ponieważ się skończył, wyzywać nie miałeś prawa, jednak nie bylo to wyzwisko wyższej półki, że tak to ujme. Więc odpuszczę i dostaniesz tylko pouczenie! Ale proszę nie stosować żadnych wyzwisk w stosunku do graczy! Jeśli jescze raz taka sytuacja się powtórzy zostaniesz ukarany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 6 Maja 2015 #74967 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2015 #63596 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Deft!, nie miałeś prawa ubliżać graczowi, bo jesteś adminem i musisz świecić przykładem. Mimo to, że olcia potraktowała cię łagodnie, to ode mnie dostajesz ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi