Skocz do zawartości

skarga na mrs.Darkness

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina):13:10-13:35

Nick admina/gracza, który zawinił:Mrs.Darkness *-*

Dowody:dowodem moze byc moja desperacja wejscia na forum gdyż nigdy tego nie robię, a wręcz unikam takich sytuacji ale tu kolega przegiał

Świadkowie: orb!t3k, Binguu, Vipex

Uzasadnienie: Kolega nie posiada mikrofonu pha sie do ct i jest tam od 3 map... otwiera cele mimo innych rozkazów prowadzącego... otwarcie cel bez wydania zadnych rozkazów oznacza freeday a kolega darkness nawet nie dajac zadnej informacji co zajmuje biega po mapie i urządza sobie istne polowanie na ludzi którzy mu nie  odpowiadaja i freekiluje i tak  w kółko osobiście wyszedłem z serwera bo moje nerwy juz tego nie wytrzymaly...

Jeżeli składasz skargę, musisz przedstawić niezbite dowody na to, że dany gracz łamie regulamin. 

Dobrze, rozumiem następnym razem zrobię ss'y czy coś co to udowodni aczkolwiek gosciu tak mnie zdenerwowal że wyszedłem z serwera i nie miałem ochoty na niego wracać, ponieważ gra nie miała tam sensu. proszę wtedy o zamknięcie tematu i jeżeli złamałem jakieś zasady o właściwe ukaranie mnie, na swoją obrone mam to że takich sytuacji jest bardzo sporo na  jb a ja  mam juz tego wszystkiego dosc... a    administracja na serwerze pilnuje porzadku przeważnie w porach wieczornych

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Sam widziałem jak kolega "Mrs.Darkness *-*" pchał się do ct i nawet mu dawałem bana ale z tego co widzę to nie pomogło, Majkeel mi pokazywał demko lecz nie miałem jego sida ani ip więc nie mogłem mu dodać bana ale jeszcze dzisiaj dodam mu na ct. Myślę że sprawa wyjaśniona :D

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...