Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY ban za nic

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Twój nick podczas gry:Th4r

Godzina, data zdarzenia:tydzien temu

Mapa:dd2

STEAM_ID / IP:

[AMXBans] Banned Nickname : Th4r 
[AMXBans] Reason : ' No recoil - zbanowany przez serwer , przedluzam bana na zawsze ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 17019126 ' 
[AMXBans] Your IP : ' 87.206.220.233 '  

PROSZE PRZECZYTAC
norecoill to bark rozrzutu a nie aim jezeli juz to niech mi szanowny moderator Radek wyjasni z jakich powodow mi przedluzyl bana na zawsze z tygodnia skoro ja nie gralem to za co ban mialem cfg takie sciagalem z neta wpisz sobie dobre cfg 2015 i tez bedzie mial ja moge tego cfg wzucic ja nie wiem gdzie tam jest norecoil  ale spoko serwer uznal ze mam go nawet nie grajac podkreslam ze nawet 1sec NIE ZAGRALEM to jak czitowalem stary czy  wy czytacie to co ja napisalem czy odrazu brak ub dajecie a jak myslisz ze bede za to ze nie sluszie dostaleem bana na zawsze reklamowal to ja moge powiedziec tak kupywalem u was vipy ile razy serer nie dzialal byl taki okres ze 2 tygodnie niebylo serwera i jakos dupy was nie zawracalem zebyscie mi przedluzali vipa a wy sie uparliscie zeby mnie zbanowac za darmoOOOOOOOOO to trudno jest tyle serwow ze plakac nie bede ale szkoda tych godzin w rankingu serwera jestem 3 na ogolnie to poca mialbym oszukiwac skoro gram ponad 13 lat mialem problem z myszka dokladnie chodzi o to ze szukalem cfg ktory mi poprawi plynnasc dlatego testowalem kilknascie mozesz sie spytac JOE bo mu mowilem on jest adminem na dd2  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...