.:Take Buty:. Napisano 4 Maja 2015 #84 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Nick cheat`era: Mam 50 cm w bicku (nie jestem pewien, na demku będzie jak mi bułe ze scouta palnął to pokaże nick) Godzina, data zdarzenia:22:38 Mapa:jail_brazzers Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er):http://www67.zippyshare.com/v/Nv9rhvsN/file.html STEAM_ID/IP cheat`era:Niestaety nieznane... Uzasadnienie:Typ wbija na nocki po 22 i jedzie na sh i aimie weźtu graj człowieku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 4 Maja 2015 #82 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Niestety, ale bez IP nie jesteśmy w stanie nic zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 4 Maja 2015 #83 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi