Gość Guest Napisano 4 Maja 2015 #308974 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Twój nick podczas grania:moje kile PROSZE O LASKE NAPRAWDE NIE MIALEM CHEATOW PO PROSTU DOBRZE GRAM MAM JAKIEGOS CHOREGO CS-A W KTORYM NIE MOGE ZNALEZC SCREENOW PROSZE O JESZCZE JEDNA SZANSE TERAZ POBRALEM NORMALNEGO CS-A I W RAZIE CZEGO BEDE MOGL UDOWODNIC SWOJA NIEWINNOSC SCREENAMI NIE TAK JAK Z TAMTYM CS-EM W KTORYM ZAMIAST SCREENOW OTWIERAJA MI SIE JAKIES PACZKI PROSZE JESZCZE RAZ O UNBANA I NASTEPNYM RAZEM BEDE MOGL CHOCIARZ UDOWODNIC SWOJA NIEWINNOSC ZGORY DZIEKUJE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Maja 2015 #308977 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Niestety, czas na wstawienie minął. Nie wstawiłeś, 100 reklam naszej sieci i masz UB. Proszę nie zakładać zbędnych tematów skoro w jednym masz wszystko wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Maja 2015 #308978 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "COD 400" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi