Lesto Napisano 4 Maja 2015 #309171 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Twój nick podczas gry: *=EnZo=* Godzina, data zdarzenia: 18:20, 04.05.2015 Mapa: (jail_akd_snowyday) STEAM_ID / IP:STEAM_0:1:1340723 Uzasadnienie: Ban za FK. TAk więc proszę admina @Wandi o przedstawienie stosownych dowodów bo w regulaminie jest wyraźnie napisane: 18.Karniaczki dajemy dopiero, gdy zostanie 15 więźniów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 4 Maja 2015 #309056 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 No a ile było więzniów ? Za ruszenie sie odrazu bania ? Gościu zluzuj troche ) Ban wygasł także ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 4 Maja 2015 Autor #309074 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Mogłem zabijać bo było na tylu więźniów. Był bezruch a się ruszałeś więc nie wiem gdzie widzisz problem. Czekam na dowody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 4 Maja 2015 #309087 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Mogłem zabijać bo było na tylu więźniów. Był bezruch a się ruszałeś więc nie wiem gdzie widzisz problem. Czekam na dowody Dowody ? hltv nie działa a nie bede nagrywał tefonem mojej gry.Jak chcesz to sobie nagrywaj na przyszłość ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 4 Maja 2015 Autor #309044 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Czekam na dowody. Bo jak gracz coś zawali to lecą bany. Jak admin coś spieprzy to po kościach się rozchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 4 Maja 2015 #309045 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Czekam na dowody. Bo jak gracz coś zawali to lecą bany. Jak admin coś spieprzy to po kościach się rozchodzi. TO PRZEDSTAW DOWÓD JA JESTEM OSKARŻÓNY ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 4 Maja 2015 #309047 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Ty składasz skargę więc Ty masz przedstawić dowody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 4 Maja 2015 Autor #309016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Czytajcie ze zrozumieniem :facepalm:.Temat jest w dziale "Odwołanie" nie "Skargi". Chcę zobaczyć jasny dowód na to, że dostałem Bana za złamanie regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 4 Maja 2015 #309021 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Czytajcie ze zrozumieniem :facepalm:.Temat jest w dziale "Odwołanie" nie "Skargi". Chcę zobaczyć jasny dowód na to, że dostałem Bana za złamanie regulaminu. To sobie narysuj :facepalm: Mam świadka prosze nie zamykać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 4 Maja 2015 #309027 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 koniec tego. Enzo ty jak piszesz odwołanie pokaż dowody , wandi to samo . Spina nie potrzebna jest nie wiem jeden na drugiego jedzie ? temat zamykam. Ban minął - odwołanie bez dowodów nie słuszna . pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Maja 2015 #49449 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi