guciu_ Napisano 3 Maja 2015 #307868 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Witam zakupiłem konto z steam z cs go , dostałem login i hasło gdy wpisuje wyskakuje mi ,że "Steam ma kłopoty z połączeniem sie z serwerami" Wie ktoś coś żeby to ogarnąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 3 Maja 2015 #307869 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 a przypadkiem konto nie ma blokady ? nie każde konto steam będzie działać w każdym kraju. kupowałeś na allegro od jakieś osoby czy przez automat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 3 Maja 2015 #308670 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Sprawdź połączenie z Internetem, jeśli masz w domu Wi-Fi to odłącz wszelkie urządzenia od niego, przeinstaluj Steam. Możliwe, że ktoś zrobił Cię w bambuko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2015 #308449 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Raczej nikt Cię nie owalił. Według mnie musisz poczekać, to może coś się stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2015 #308227 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Raczej nikt Cię nie owalił. Według mnie musisz poczekać, to może coś się stanie. Zbędne nabijanie postów ... Jeżeli kupowałeś przez automat, poczekaj `~1 dzień max 2 i zobacz czy konto będzie aktywne, jeżeli nie napisz do supportu, by Ci je aktywowali, tylko pamiętaj o wszystkich danych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 4 Maja 2015 #308840 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 skontaktuj się z supportem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2015 #85078 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 I jak ? jakieś info ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Maja 2015 #77866 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Brak zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Maja 2015 #77870 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi