syjon Napisano 3 Maja 2015 #306478 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Nick:syjon Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem nieraz Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: Coś od 4 klasy Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Miałem admina na tym serwerze ale z niego zrezygnowałem , potem go straciłem ale uważam , że pokazałem iż nadaje się na admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2,5 h Kontakt: Forum,STEAM http://www.gametracker.com/player/syjon/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 3 Maja 2015 #306479 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Sory, ale mam 2 powody dla których muszę być na NIE. Po 1 dzisiaj na serwie byłeś jako NS. Po 2 pograj trochę po powrocie, a nie od razu podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 3 Maja 2015 #306645 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Na Nie : -Kolega wyżej mowi ze ns. -pograj troche po powrocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 3 Maja 2015 #306648 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Ja jestem na Tak, ale musisz poprawić aktywność. Byłeś dobrym adminem. Popraw aktywność! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2015 #307166 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Na Nie. Tak jak koledzy wspomnieli pograj trochę. I twoje Ns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Na Hajcie Napisano 3 Maja 2015 #307882 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Jestem na NIE -Ns -Miałeś szanse juz być adminem i ja straciles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 3 Maja 2015 #308530 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Ania jest aktualnie na urlopie, więc ja rozpatrzę podanie. Mimo że już posiadałeś tę funkcję, za wcześniej na powrót. Pograj, pokaż, że Ci zależy. Zapraszamy za dwa tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 3 Maja 2015 #308531 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi