kiNg21 Napisano 2 Maja 2015 #307369 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Elo, jestem Michał, gram na nicku kINg głownie na DD2/INF, mam 21 lat, jestem z woj. lubelskiego, interesuje sie muzyką. Kibicuje tylko jednej drużynie jest to Real Madryt , wbiłem jakoś przypadkiem na ten serwer i spoko atmosfera wiec zostaje:) ogólnie pracuje więc zbyt często grać nie mogę (taka praca:() Czas wolny spędzam różnie zależy jaka pogoda, jak ładnie to wiadomo jakieś piwko spacerki itp a jak lipna pogoda do przy kompie Rozpisałem się, tyle informacji Wam musi wystarczyć Pozdrawiam wszystkie pozytwne mordeczki które napotkałem już na swojej drodze na MH.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2015 #89211 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Czesc witaj na MH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 6 Maja 2015 #88935 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 6 Maja 2015 #93454 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 6 Maja 2015 #84465 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Siemaneczko Życzę miłej gry Jeśli byś czegoś potrzebował związanego z serwerem zapraszam do mnie na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi