Gość Guest Napisano 2 Maja 2015 #307253 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'skan przed 7 sek' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:14173987' [AMXBans] Twoje IP: '78.11.38.31' [AMXBans] =============================================== [EXP] Od godziny 22 do 7 exp jest podwojony. wyjaśni mi ktoś czemu ja dostałem bana jeżeli w tym temacie http://multi-head.pl/topic/31520-regulamin-serwera-cod-45k/ Nie ma nawet wzmianki o owym skanowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2015 #306958 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Na każdym serwerze CodMod obowiązuje zasada : 13. Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado, de_rats_1337, cs_max, de_dust2002 oraz cs_estate, de_alexandra przez pierwsze 7 sekund rundy. (Ban 30min) Najwidoczniej ktoś zapomniał dopisać ten ptk do regulaminu . Ban jest jak najbardziej słuszny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2015 #304662 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi