Gość Guest Napisano 2 Maja 2015 #89187 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Nick: Te Wiek: Prawie 30 Doświadczenie (w byciu adminem): Kiedyś ogarniałem to dd2 bardzo dobrze bez żadnych problemów wyjechałem za Granice i oddałem Admina. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: 10 lat moze wiecej Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Dlaczego ja hm myślę że jestem w tym dobry, bardzo dużo czasu spędzam na dd2 obserwuje innych gracz , (adminów) tylko szkoda ze po kilku minutach , sekundach wywalają graczy z Speca. a można tak wiele nagrać . Chce dodać że na serwie często wpada jakiś Aimer. sh lub inny kut... co trzeba go zbanować w tym czasie nikogo nie ma ja jestem dziennie jak zawsze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:hm teraz miej niż kiedyś ale myślę ze przy 8h sie zmieszczę po pracy jestem aktywny. przed restartem GT miałem ugrane ponad 400h byłem (MANIAKIEM) only dd2 inni starzy admini mnie pamiętają. Kontakt: Steam Te Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Te/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 2 Maja 2015 #20244 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Znam chłopa z dawnych czasów, był najlepszym adminem jakiego wtedy miała sieć. Maniaczył długimi godzinami na serwerze i był nieomylny. Takich ludzi trzeba tej sieci, masz moje wielkie poparcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 2 Maja 2015 #20247 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jak najbardziej na tak. Dobrze, że takie osoby wracają. Był juz adminem, zna się na rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LLU Spalony Napisano 2 Maja 2015 #307362 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Często obecny na serwerze, oddaje głos na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Maja 2015 #307373 Administrator Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jeden z pierwszych adminów na tym serwerze. Fajnie że wróciłeś. Przyjęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Maja 2015 #307374 Administrator Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362027 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi