Gość Guest Napisano 2 Maja 2015 #89160 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 [Reklama] W Celu zakupienia usug na serwerze odwied nasz sklep automatyczny! [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'ucieczka przed banem 3 ssy zrobione' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:493208289' [AMXBans] Your IP: '178.36.224.18' [AMXBans] ======================================= Twój nick podczas gry: Sloneczkowa. Godzina, data zdarzenia:18:20 Mapa: cs_wiocha STEAM_ID / IP: - Uzasadnienie: Dostałam bana z powodem "ucieczka przed banem 3 ssy zrobione" Wstawiałam ssy 8 razy na forum, nigdy nie bylo problemu. A poza tym, tych 3 ssow nawet nie posiadam. Mam nadzieje ze to jakas pomylka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2015 #89161 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Zapraszam admina GranD do wyjaśnienia bana . Admin ma na to 24h . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GranDCOD#2 Napisano 2 Maja 2015 #89304 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 W 100% przepraszam tamten nick był " słoneczkowy!;0 " Proszę o danie ub Za nieprzyjemności przepraszam to moje przeoczenie ... Richard Chodzi o mnie ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2015 #89163 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi