Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wzór skargi (data i godzina): 22:19

Nick admina/gracza, który zawinił: Znowu Laguje :/

Dowody: 

[AMXBans] Zbanowany Nick : TaL` 

[AMXBans] Powod : ' Cheater Destroyed ' 

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl 

[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 165508248 ' 

[AMXBans] Twoje IP : ' 37.248.254.29 ' 

Świadkowie: Było 10 osób na serwerze

Uzasadnienie: 

Nawet nie wiem co mam napisać, dzisiaj zakupiłem steam, i tak latam po serwerach i latam, i wchodząc na wasz serwer pograłem sobie z 30minut, po chwili wchodzi Vip Znowu Laguje :/ ... i nawet nie wiem jak to opisać, dyskietka mi się wysunęła i pisze mi "Cheater Destroyer" jestem troche poirytowany tą sprawą, bo skoro tak witacie nowych graczy na serwerze to naprawdę ...  W sumie serwer mi się spodobał, lecz piszę w tym temacie jak by odwołanie od tego bana którego dostałem sam nie wiem za co. To wszystko co chciałem napisać.

Proszę o szybkie wyjaśnienie sprawy

Dziękuje.

Napisano

Steam jest nowy, dopiero dzisiaj co kupiony. Dodam jeszcze że przez tego bana nie mogę wejść na inne serwery, przy ładowaniu mapy zamyka mi cs'a.. I co, teraz mam kupować nowego stema i wydawać znowu pieniądze bo jakiś "Admin" się pomylił :C ?

Napisano

Cimon:) Nie udawaj mi głupka, wszedłeś do mnie na tsa, wyśmiewałeś się że kupujesz steam.

ps. jedynymi osobami które mogą coś powiedzieć są

@, @@aquax, i @Master.

Pierwsza dwójka mi w podobnym czasie wysłała Twoje ip z tsa, dziwnym trafem to samo które było na team speaku.

Cimonku, RPK:), RPK Razem Ponad Kilo, nasz były odpalony adminie, ode mnie ub niestety nie dostaniesz, a jedyne co Ci mogę poradzić to więcej nie wchodzić na nasz serwer.

Przechwalałeś się że nikt Cię nie zdoła wywalić na zawsze z serwera, popatrzyłem, masa aktywnych, masa destroyów.

Dowodów nie mam, ale może się wypowiedzieć admine @ będący wtedy na serwerze, oraz panowie u których prosiłem o ip.

Nie wydaje mi się że akurat przypadkiem jak siedziałeś na Naszym tsie, nagle na serwerze znalazł się NOWY GRACZ na NOWYM NICKU z tym samym ip:)

Rozmowa z Masterem

http://screenshot.sh/n7WQnkiNYAG3h

Rozmowa z Aquaxem

http://screenshot.sh/m1Sy7IscyNepp

Sam ban

http://screenshot.sh/oBDi1z4TX17q1

Przypadek? Nie sądzę.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

brakub.png

Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...