Gość Guest Napisano 2 Maja 2015 #89648 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Twój nick podczas gry: hAjp QQQQQQQQQQQQQQ Godzina, data zdarzenia: 12:07 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP: 91.238.166.12 Uzasadnienie: Minuty nie zagrałem, ani jednego fraga nie zdobyłem i ban z dupy bez screnów. Prosze sprawdzić demko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 2 Maja 2015 #78812 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Witaj! Screeny są robione automatycznie, dlatego też nie ma możliwości abyś ich nie posiadał. Jeżeli nie możesz ich znaleźć skorzystaj z poniższych poradników: Gdzie znaleźć screeny: źć/ Poradnik wideo: http://multi-head.pl...poradnik-video/ Kolejną czynnością, która pomoże Ci będzie zainstalowanie programu irfanview i poszukanie nazwy plików np. halflife01.tga. Będzie Ci on potrzebny, ponieważ możesz nie posiadać programu do odtwarzania rozszerzenia TGA i widnieją jako białe pliki co możne wprowadzać w błąd. Jak nie programem to szukaj po dacie bądź typie pliku daj w folderze zakładkę widok>lista i będziesz miał przejrzyście dany typ pliku i datę. W przypadku braku screenów po upływie 24 godzin masz jednorazową szanse na otrzymanie UB przez zrobienie reklam. Więcej na ten temat w linku poniżej : http://multi-head.pl...um-i-serwerach/ Powodzenia! ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 2 Maja 2015 #78555 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 powod bana wpisany recznie badz awaria serwera prosze admina o wyjasnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2015 #71034 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Już wyjaśniam. Kolega miał inny nick. Zapomniałem jaki już... i na ten właśnie poprzedni nick robiłem ss, po czym 5 ss już zrobił się na ten nowy co jest podany we wzorze, więc nie chrzań mi, że nie masz ss. Powinny być 4 pierwsze ss na poprzedni, a ostatni 5 na ten hajp. Zmieniłeś nick w trakcie robienia ssów. Chyba, że to jakiś błąd w co wątpię. Zbanowałem ręcznie, bo po ssach nie zbanowało automatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2015 #89207 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 @Król Albanii. Żadnych screenów nie mam, i nicku również nie zmieniałem. Jak wcześniej wspominałem prosze sprawdzić demko. Dosyć długo gram na tej serwerowni i wiele razy robiono mi ss po czym wstawiałem, tylko teraz dziwna sytuacja jest, gdyż SS nie ma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 2 Maja 2015 #300445 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 wstaw ssa z konsoli o zrobieniu screenów bo rozumiem ze takiego posiadasz bez tego niestety gracz otrzyma UB chyba ze rozpiesz demo z jego grą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2015 #307583 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Myślisz, że ja robię ss każdego bana? Bądźmy poważni. Dajcie mu ub jak chcecie, ja powiedziałem jak sprawa wyglądała. Tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 3 Maja 2015 #307309 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 kazdego nie musisz tylko te w ktorych system nie naklada bana i robisz to recznie a to zadna nowosc i raczej powinienes o tym wiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 3 Maja 2015 #307310 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi