Gość Guest Napisano 2 Maja 2015 #89681 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Twój nick podczas gry: Hejdz. Godzina, data zdarzenia: teraz Mapa:dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:33938904 Uzasadnienie: popus czy to ty admin ... Gratuluje nawwet bardzo, a teraz przejdzmy do setna sprawy. Była sobie runda, a nawet jej koniec, stale z awka na A, spoglądając na Długa, bo był tam ziomek z TT(byłem CT), a popuś nie patrząc na radar, tylko wbija jak do siebie, wbija jednego flesha, (walnął mi na ryj, całe mleko więc się odsunąłem, potem za chwile drugi fb i znów na ryj.) więc nie wytrzyłaem i powiedziałem do niego w następej rundzie gratuluje, a potem coś wspomniałem kretynie i gdzie walisz fleshe, a koleś dał mi bana na 1h, pt " za kretynie"... Może z obrazą przesadziłem, ale skoro karacie graczy, za walenie fleshy na pałe, to dlaczego admin robi to samo? Więc i jemu należy się banik, lub jakieś inne upomnienie.... Za obraze mi się należt zgodzię się, ale bez przesady radar nie jest płatny, warto na neigo spojrzeć tym bardziej, że było nas 2vs2 (byłem z popusiem w drużynie). Proszę o rozpatrzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 2 Maja 2015 #85101 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 a koleś dał mi bana na 1h, pt " za kretynie"... Mała poprawka. Dostałeś bana aż na 1 dzień. Proszę admina banującego o wypowiedź w temacie. Zobaczymy co admin ma do powiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 2 Maja 2015 #81194 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 sam przyznales ze ban sluszny jezeli chcesz zlozyc skarge jest od tego odpowiedni dzial i zainteresuje sie tym s@ badz opiekun serwera co do bana zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 2 Maja 2015 #79114 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi