Gość Guest Napisano 1 Maja 2015 #90993 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Nick: pAWEL. Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Nie zliczę na ilu serwerach byłem adminem, najczęściej posiadałem go właśnie na codach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7,5 Staż w CS-sie: 6 Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Priorytetem dal mnie jest najpierw zbanowanie gracza później ewentualna rozrywka, jestem sumienny i dążę zawsze do perfekcji. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-5h Kontakt: steam: cIPEK. GG: 8805237 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/pAWEL./80.72.40.110:27008/ <-- edit _____________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 1 Maja 2015 #90943 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Tak + Brakuje Adminów + Steam + Godzinki + Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gr@ceK Napisano 1 Maja 2015 #90337 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Jestem na NIE. Mimo ze troche juz tu przebywam to ja cie nie widze. Bynajmniej nie rzucasz sie w oczy. PS. Dla Mnie zadnym plusem nie jest ani wiek ani steam. W koncu to sa wymagania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 2 Maja 2015 #89759 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Na tak, czesto gra . Potrafi odroznic czit od skilla. Zglasza na u@. A po za tym wymagania na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 2 Maja 2015 #307365 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Zbyt sałbo Cie znamy , pograj trochę dłużej zgłaszaj na u@ . Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi