Gość Guest Napisano 1 Maja 2015 #74826 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Siemka, mam mały problem. Już mówie. Gdy wchodzę na serwer(cod201lvl) nie mogę wybrać klasy po zagranych 10min dopiero klase moge wybrac i jak już wybiore to wywala mnie z serwera a w konsoli mam coś takiego... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina FILO. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : K3rmit <3 [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1206412986 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.31.249.172 ' [AMXBans] =============================================== XTheRoneX is joining the Terrorist force FrISSS dropped Pozostaly czas: 24:13 min. Nastepna mapa: [jeszcze nie glosowano] Tomsii killed ZooM with p90 Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Dopiero wczoraj wieczorem pobrałem cs'a, szukam fajnych codów z mała iloscia lvl'i, znalazłem wasz cod i kurde co jak wybiore klase wywala mnie z serwera... Pomożecie? Za pomoc rozdam Reputacje jak jest tutaj. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Maja 2015 #74737 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Jeżeli masz możliwość zresetuj router albo zadzwoń do operatora i poproś o zmianę IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2015 #91633 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Trik3r wlasnie o to że robiłem to już i nadal nic... Restartowałem już pare razy ruter a jak wejde na serwer to jest to samo, tylko ze w konsoli potem inne IP jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2015 #91616 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Nie, ale ruter rozłączałem parę razy to już powinno coś dać przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Maja 2015 #82481 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Możliwe, że steam ID się nałożył. Usuń wszystkie pliki związane z CS i zainstaluj inną wersje, najlepiej z innego źródła. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Maja 2015 #83124 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi