Gr@ceK Napisano 30 Kwietnia 2015 #92520 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Witam niedawno mialem na Steamie cs'a z przed aktualizacji i bylo ok. I nie wiem kto mi to odinstalowal tego calego steama i csa. (chyba siostra ) No i pobralem tego starego cs'a, mam w steamapps pliki gcf. Zrobiony skrot do hl.exe (tak jak wczesniej) + dodane -game cstrike -steam i gdy odpalam to mam taki blad. "W_loadWadFile: Couldn't load gfx.wad" Nie szukam po necie bo tam pisza tylko o NS'ie itd.. Moze wie ktos jak to zrobic ewentualnie ma takiego starego cs'a z tymi opcjami (nie mowic ze w necie tylko prosze jak ktos ma swoj neich da swoj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2015 #308450 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Spróbuj odinstalować cs i steam, może pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 6 Maja 2015 #74636 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 6 Maja 2015 #74637 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi