Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2015 #308117 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Jak zauważyłem na serwerze nie ma żadnego admina to ludzie szaleją i głupieją wyzywają się klną na siebie i tego czasami nie da się czytać jakim sposobem dajecie tylko napis kultura czemu odrazu nie karacie takiego delikwenta i załatwiacie to w dość szybki sposób nie wiem czego się tu bać dla mnie wyzywania się na czacie jest śmieszne i niesmaczne jaką satysfakcje daje to tym ludziom że wyzywają kogoś przez neta przez tak zwany kabel trzeba być dizeciakiem żeby tak robić Przytocze tu paru graczy loko: ty kurw gdzie stawiasz miny Gmo4 , Ty cioto -Czy według ani to jest normalne dla mnie nie jeśli tak będzie dalej bezkarność ludzie będą wychodzić z serwera Jesteśmy ludzmi nie zwierzętami i powinniśmy się szanować nawet na serwerze bez przesady zwiększyć kary za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 30 Kwietnia 2015 Premium VIP #92814 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Jeżeli nie ma żadnego admina, to wystarczy mi screen z konsoli jak dany gracz obraża, czy przeklina i ja dodaje bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 30 Kwietnia 2015 Premium VIP #92815 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi