Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oto przedstawiam krótkie zasady robienia ss`ów w punktach:

1.
Schodzimy na spect (warunek konieczny i wymagany),

2.
Obserwujemy poczynania gracza (wcześniej weszliśmy na spect i ciągle na nim jesteśmy),

3.
Gdy patrzy w stronę graczy team`u przeciwnego robimy ss`y (przecież nie interesują nas ss`y z wizją ścian kończących mapę),

4.
Po 5 minutach wchodzimy na forum i patrzymy czy gracz wrzucił ss`y (bezwzględnie),

5.
Jeśli nie dostał UB a jest na serwerze dajemy bana za AB, jeśli dostał UB gramy z nim dalej i cieszymy się nową miłością (nim dasz kolejnego bana za AB upewnij się, że nie został gracz odbanowany, koniecznie, 2 razy)

The end

Jeśli coś jest niezrozumiałe z chęcią przełożę na prostą polszczyznę.

Napisano

Hahaha co się stało, że musisz pisać jak zrobić poprawnie ssy xD To już jest lekka przesada, żeby nie wiedzieć jak je wykonać :P

Jeśli coś jest niezrozumiały

z chęcią przełożę na prostą polszczyznę.

Popraw na niezrozumiałe* :P

@@Consecuente Nie przejmuj się, jesteśmy tylko ludźmi, każdemu może się to przytrafić :)

Napisano

Niekompetentne osoby są przyjmowane na stanowiska, myślę, że dobrze by było sprawdzać znajomość amx i tych spraw, przed akceptacją podań.

Nie wiem, wywnioskowałem to po wypowiedzi michasia na temat skali amxx

"Zastanów się dobrze nad poziomem swojej wiedzy o AMXX nim złożysz podanie. 

Opiekun może sprawdzić czy nie zawyżyłeś tego jakże ważnego punktu w swoim podaniu "

Napisano

Oto przedstawiam krótkie zasady robienia ss`ów w punktach:

3.

Gdy patrzy w stronę graczy team`u przeciwnego robimy ss`y (przecież nie interesują nas ss`y z wizją ścian kończących mapę),

Nadal nie wiem jak się to robi :D amxmodmenu prawda ? oczywiście poprzez komende w consoli też wskazane ? :D

Napisano

Kurde, nie wiedziałem, ale już wiem.  :facepalm:  :troll:  :troll:  :troll:

Dzięki Tomasz!

Demka są najważniejsze, ale jak gra jakiś botek, co czituje, ale nic nie ogarnia, idą SS`ki. :D

Napisano

Skoro już odświeżyliście temat... ^^

Mi tam niepotrzebne robienie screenów. ^^

Od pół roku zmieniłam swój styl adminowania i teraz liczą się dla mnie tylko

i wyłącznie dema. ^^

Dla mnie screeny to zwyczajny syf. :D

Wolę poświęcić na spec dłuższą chwilę i mieć dobry dowód w postaci demka, niż strzelić bezsensowne screeny, a i tak gracz dostanie UB, bo będzie miał ANTY-SS (niestety 100% prawdy w niektórych przypadkach i wiem to z własnego doświadczenia).

Przejechałam się na robieniu screenów niesamowicie, więc zmieniłam styl i nie żałuję. Wam też polecam, naprawdę korzystne. ^^

A jak po przeczytaniu mojego posta powiecie sobie w myśli: "nie chce mi się" to znaczy, że nie nadajecie się na Admina i macie rangę dla szpanu. :D :D

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 22
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...